NAPETO U FORMULI 1

Alonso: Hamilton i Vettel su najopasniji

18.08.2012 u 16:04

Bionic
Reading

Devet utrka prije kraja sezone Alonso u poretku ima 40 bodova više ispred drugoplasiranog Marka Webbera, 42 ispred trećeplasiranog Vettela i 47 ispred četvrtoplasiranog Hamiltona

Dvostruki svjetski prvak u Formuli 1 Fernando Alonso, aktualni lider ovosezonskog poretka vozača, označio je Lewisa Hamiltona i Sebastiana Vettela svojim glavnim konkurentima u borbi za krunu.

Devet utrka prije kraja sezone Alonso u poretku ima 40 bodova više ispred drugoplasiranog Marka Webbera, 42 ispred trećeplasiranog Vettela i 47 ispred četvrtoplasiranog Hamiltona. Zanimljivo, španjolski vozač Ferrarija drugoplasiranog Webbera nije uopće spomenuo govoreći o konkurenciji.

'Hamilton i Vettel su vozači na koje smo usredotočeni od samog početka. Oni su najveći izazivači, ali sve su momčadi vrlo ujednačene. Nadam se da će se oni boriti međusobno i da jedan od njih neće dominirati', rekao je Alonso, jedini među vozačima koji je ove sezone u svih dosadašnjih 11 utrka osvajao bodove.

'Mislim da zaostatak među prvom petoricom, možda šestoricom nije nemoguć za nadoknaditi. Samo vam treba jedna ili dvije dobre utrke i u igri ste'.