VJERNI FERNANDO

Alonso dao jasan odgovor onima koji ga sele u Mercedes!

13.12.2016 u 15:18

Bionic
Reading

Fernando Alonso potvrdio je da ostaje i sljedeće sezone u McLarenu te da su glasine o njegovom prelasku u Mercedes neutemeljene, na žalost brojnih navijača koji bi Španjolca voljeli vidjeti u pobjedničkom bolidu...

Iako ima još godinu dana ugovor s momčadi iz Wokinga, 35-godišnjeg Španjolca mnogi su željeli vidjeti sljedeće sezone u Mercedesu, nakon što je Nico Rosberg odlučio prekinuti karijeru i prepustiti mjesto u pobjedničkom bolidu nekome drugome.

Alonso je svoju posljednju titulu osvojio 2006. godine za volanom Renaulta, a od tada nikako da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme i ovo se činilo kao posljednja prilika dvostrukog prvaka da dođe do treće F1 titule.

No, čini se da od toga neće biti ništa. Mercedes na kraju bira između Valtterija Bottasa i Pascala Wehrleina, a Fernando je poslao poruku potpore sadašnjoj ekipi.

'Vjerujem u ovaj projekt, posvećan sam mu i želim postati svjetski prvak s McLaren Hondom. To je moj cilj,' kaže Fernando Alonso koji se samo može nadati da će mu momčadi isporučiti brži bolid od onog kakvog je imao na raspolaganju u posljednje dvije sezone...