prošao između dvojice

Alonso brzo naučio pretjecati pri velikim brzinama Indianapolisa!

17.05.2017 u 09:15

Bionic
Reading

Fernando Alonso odradio je ovog utorka svoj drugi dan službenog testiranja uoči '500 milja Indianapolisa' i konačno imao priliku uvježbavati pretjecanja na ovalu...

Španjolski 35-godišnji veteran možda nije jedan od favorita za pobjedu u Indianapolisu, s obzirom da nema nikakvog iskustva vožnje na ovalu, no definitivno je javnosti najprivlačniji vozač od svih sudionika legendarne utrke.

Dvostruki prvak svijeta odradio je ovog utorka svoj drugi dan testiranja i po prvi put imao prilike voziti okružen drugim vozačima pri velikim brzinama, a ako je vjerovati kadrovima koji dolaze iz Amerike, čini se da se brzo prilagodio.

Alonsovo pretjecanje na ovalu Autor: YouTube

Alonso je izveo nekoliko solidnih pretjecanja, a španjolski mediji posebno su impresionirani njegovim prolaskom između dva bolida koje je izveo tijekom treninga.

Ipak, Fernando je zauzeo tek 24. mjesto kad je u pitanju najbrži krug pa je teško vjerovati da bi se mogao boriti za pole poziciju tijekom kvalifikacija koje su na rasporedu ovog vikenda.

'Doći ću na kvalifikacije spreman,' obećao je Španjolac svojim navijačima koji s mnogo zanimanja prate događanja u Indianapolisu...

Alonso u Indianapolisu Autor: Youtube