Logo (1)

pogledajte i uživajte

Ako slučajno niste vidjeli dramatičnu završnicu i pogodak kojeg će Željko Musa pamtiti do kraja života

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 25.01.2020 10:32
  • Objavljeno 25.01.2020 u 08:18
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak je u Stockholmu pobijedila Norvešku 29:28, nakon dva produžetka te izborila finale europskog prvenstva, a kojeg će u nedjelju od 16.30 sati igrati protiv Španjolske

Nakon 60 minuta igre bilo je 23:23, potom je prvi produžetak završio 26:26, a onda je prijetilo i novih deset minuta produžetka.

No, uspio je Igor Karačić sedam sekundi prije isteka 80. minute dodati do Željka Muse, a ovaj 34-godišnji igrač Magdeburga, sekundu kasnije, nakon što se uspio okrenuti na crti, iz svog prvog i jedinog udarca na polufinalnoj utakmici, zabio je pogodak vrijedan finala.

  • +9
Slavlje hrvatskih rukometaša nakon pobjede nad Norveškom i ulaska u finale Eura Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

'Moramo preuzeti odgovornost, nositi do kraja, sutra spavamo s medaljom, ali nismo zadovoljni. Došli smo pobjeđivati svaku slijedeću utakmicu. A ta slijedeća je za zlato. Domagoj je narodni heroj, svaka mu čast, pod grčevima igrati 5-1 u obrani a onda i sudjelovati u napadu. Cijeloj momčadi treba skinuti kapu, to je bilo za Hrvatsku, navijače, za sve nas, sigurno je da nećemo stati na tome. Jedan veliki uspjeh', jasno je rekao Musa odmah nakon utakmice.

Naravno, cijel aje utakmica bila puna dramatičnosti, mogla je otići i na jednu ili drugu stranu, no velika želja hrvatskih igrača ipak je bila presudna.

A kako je to izgledalo u završnici dvoboja u Stockholmu, pogledajte još jednom OVDJE.

  • +16
EP u rukometu, polufinale: Hrvatska - Norveška Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal