PROGNOZA KLADIONICA

Ako Dinamo pobijedi, netko će se obogatiti

02.12.2010 u 10:53

Bionic
Reading

Ako je vjerovati kladionicama, Dinamo će se na gostovanju u Villarrealu u petom kolu Europske lige provesti kao bos po trnju. Baš sve kladionice smatraju da će španjolska momčad pobijediti

Bez obzira na to što je u Zagrebu Dinamo 2:0 pobijedio Villarreal, 'modri' bi u Španjolskoj trebali biti u podređenu položaju, barem tako tvrde kladionice. Baš nijedna ne daje igračima trenera Vahida Halilhodžića nimalo šanse za slavlje na El Madrigalu. Čak se i remi smatra teško ostvarivim.

Letimičan pogled na ponudu kladionica govori sve. Očekuje se pobjeda Villarreala, a ako Dinamo pobijedi, onaj tko stavi na tu okladu, dobro će zaraditi. Tako, recimo, na pobjedu španjolske momčadi sve kladionice stavile su koeficijent 1.4, na neriješen rezultat PSK, Supersport, Hrvatska lutrija i Fortuna su dali koeficijent 5.5, a Germania dala 5.35. Zato su na pobjedu Dinama izuzetno veliki koeficijenti. Od 9.60 što daje Germania, do 13 koliko je u Hrvatskoj lutriji.

Kladioničarska predviđanja sasvim su jasna – Dinamo gubi na Madrigalu. No to je samo prognoza, a što će zaista biti, vidjet će se večeras.