ARSENAL SE NE ŠALI

Ako Bilić završi pregažen, bit će u velikoj nevolji!

09.08.2015 u 15:25

Bionic
Reading

Slaven Bilić vodit će ove nedjelje svoj prvi susret u Premiershipu i to odmah u gostima Arsenala. Pozitivan rezultat bacio bi u zaborav debakl u Europskoj ligi, minimalan poraz kupio bi mu vremena, ali ako 'topnici' pregaze 'čekićare', bit će u jako teškoj poziciji...

Bivši hrvatski izbornik preuzeo je West Ham ovog ljeta i zasad sve ide kontra njega. Završio je u Europskoj ligi u kojoj je londonski klub morao nastupati od 1. pretkola, što mu je potpuno poremetilo pripreme, a blijedi nastupi protiv malteške Birkirkare i ispadanje od rumunjske Astre navukli su nezadovoljstvo navijača i oštre kritike javnosti.

Bilić se branio činjenicom da je čuvao u Rumunjskoj momčad za londonski sudar s Arsenalom. Ako ove nedjelje sa sačuvanom ekipom zaista odigra dobro na Emiratesu, kritičari će se povući, no ako doživi uvjerljivi poraz naći će se pod teškim pritiskom prije nego što je uopće mogao početi pošteno raditi u klubu.

A Arsenal zaista djeluje kao da bi mogao pregaziti svakog. Prošle sezone klub je dobio 20 od posljednjih 27 utakmica, a u pripremnom razdoblju nizao je same pobjede, uključujući i onu u finalu Community Shielda protiv Chelseaja.

Oxlade-Chamberlain u odličnoj je formi, Özil također djeluje bolje nego prošlih godina, a obrana djeluje čvrsto i ne prima mnogo golova. Arsenal je jasan favorit u ovoj utakmici, a Wenger je uoči susreta priznao da je start prvenstva bio veliki problem za njegovu ekipu posljednjih godina i sada to želi promijeniti. Bilić i njegov West Ham bit će na velikim mukama...

Dvoboj počinje u 14:30.