tko će ga paziti i maziti?

Agüeru stižu nesreća za nesrećom, nakon prometne doživio i ljubavnu

01.10.2017 u 08:59

Bionic
Reading

Posljednjih dana sjajni argentinski reprezentativac i napadač Manchester Cityja Sergio Kun Agüero doživljava nesreću za nesrećom...

Tijekom tjedna Sergio Agüero (29) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u Amsterdamu. Odlični argentinski nogometaš vraćao se s koncerta kolumbijskog pjevača Malume koji mu je i privatno veliki prijatelj. Putovao je taksijem prema amsterdamskom aerodromu, no vozač je izgubio kontrolu nad vozilom te se izravno zabio u stup!

  • +14
Sergio Agüero Izvor: Reuters / Autor: MICHAEL KOOREN

Argentinac je sjedio na suvozačkom sjedištu, a prvi izvještaji govore kako je s ne baš bezazlenim ozljedama prevezen u najbližu bolnicu. Slomljena su mu rebra, a život mu je spasio pojas.

Prve procjene govore kako će Agüero pauzirati najmanje dva mjeseca, a to će biti težak udarac za momčad Cityja i argentinsku reprezentaciju. Agüero je u prvih šest prvenstvenih utakmica za 'građane' zabio isto toliko golova, dodao je još jedan u Ligi prvaka. Još je veći problem to što ga neće biti u argentinskoj reprezentaciji koja se grčevito bori za plasman na SP u Rusiji 2018. godine.

Međutim, kako ni jedna nesreća ne dolazi sama, tako je samo dva dana nakon sudara, Agüero ostao i bez djevojke, argentinske pjevačice koju u domovini zovu Mala princeza - Karine Tejede.

Engleski mediji navode da je dvije godine starija pjevačica ostavila igrača, a koji je razlog prekidu četverogodišnje veze - nije poznato.

U svakom slučaju, zvijezda Manchester Cityja, sada će se morati oporavljati bez njezine pomoći i podrške.