SKANDAL U ZAGREBU

Aco zavapio: Ne želimo da se okalja Draženovo ime

23.09.2015 u 11:27

Bionic
Reading

Vijest kako je svega nekoliko dana prije unaprijed dogovorenog termina otkazano peto po redu izdanje klupskog kupa nazvanog po legendarnog Draženu Petroviću nije prošla nezapaženo u košarkaškim krugovima. Nakon loših igara hrvatske reprezentacije na Eurobasketu, novi košarkaški skandal nikome nije dobro sjeo

U razgovoru za tportal.hr predsjednik Cibone Aleksandar Petrović obrazložio je kako ove godine nema smisla igrati klupski kup između Cibone i Cedevite koji nosi ime po njegovom bratu Draženu.

'Nekoliko dana prije kupa nitko ništa ne radi i kada se pokazalo kako se kod organizatora ne zna tko pije, a tko plaća. Zaklada Dražen Petrović, kojoj je na čelu moja majka Biserka, povukla je potvrdu o korištenju Draženova imena. Mislim da je to logično za takvu manifestaciju jer nikako ne želimo da se okalja Draženovo ime. Moram reći kako sama ideja ovog kupa nije loša, ali je zato jako loša provedba tj. organizacija', kazao nam je poprilično uzrujani Aco dodavši.

'Iz godine u godinu bilo je puno problema s organizacijom ovog Kupa i trebalo je to jednom presjeći. Moj je prijedlog da se u budućnosti taj kup organizira pod okriljem HKS-a ili Grada Zagreba. Što se mene tiče neka bude i privatni projekt, ali onda neka se sve napravi kako treba, od reklame, angažiranja PR tvrtke do animiranja gledatelja. Ovo dosad je bila prava katastrofa.'

Kako doznajemo Željko Došen, koji se predstavljao kao voditelj ovog zanimljivog projekta, trenutačno se poslovno nalazi u Egiptu i na sve je načine pokušavao na daljinu organizirati ovaj kup. Međutim, sve je presjekla Biserka Petrović koja od 1993., kada je u Dražen stradao u prometnoj nesreći u Njemačkoj, želi da sve što ima veze s njezinim mlađim sinom - bude savršeno.