već mu našao zamjenu

Abramovičev radikalni potez - tjera Antonija Contea?!

23.08.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Iako mu je prošle sezone donio naslov prvaka, predsjednik Chelseaja Roman Abramovič navodno je odlučio otpustiti talijanskog trenera Antonija Contea

Njemački Bild objavio je informaciju o tome da je ruski milijarder i gazda londonske momčadi već kontaktirao s Thomasom Tuchelom te mu je ponudio mjesto menadžera umjesto Contea, koji mu očito izuzetno ide na živce.

  • +7
Slavlje Chelseaja nakon pobjede protiv Evertona Izvor: Reuters / Autor: Reuters / Carl Recine

Antonio Conte pokazuje veliko nezadovoljstvo jer mu čelnici nisu osigurali adekvatna pojačanja. Osim toga, u ratu je s Diegom Costom, koji svim silama želi otići iz 'plavaca'.

Navodno, Tuchel je prvi izbor Chelseaja za novog menadžera. Odlično radi s mladim igračima i glavna je menadžerska želja prvog čovjeka tima iz Londona. Aktualni engleski prvak skromnije od očekivanog ušao je u novu sezonu, otvorivši je porazima od Arsenala u Community Shieldu i Burnleyja (prvenstvo), ali prošlog vikenda u drugom kolu Premiershipa dobio je gradskog suparnika, Tottenham.

Tuchel je tijekom karijere pet sezona vodio Mainz, a u periodu od 2015. do 2017. godine bio je na klupi dortmundske Borussije. Prošle sezone s crno-žutima' osvojio je naslov pobjednika njemačkog kupa, nakon što je u finalu pobijedio Eintracht 2:1 našeg Nike Kovača, ali tri dana kasnije napustio je klub.