ODOŠE SPLIĆANI!

Zvijezde zvale gledatelje da spase Mirtu, no oni se na to oglušili

09.04.2011 u 22:00

Bionic
Reading

Rock i mjuzikl bilo je zadatak četvrte epizode 'Zvijezda pjevaju' gdje su svi dali svoj maksimum. Marija Borić ležala je na podu, GIuiliano je odgovarao žiriju, a Nataša i Marko su bili uskladili i boje, a žiri se nije slagao u komentarima pa je izbila i mala svađa između Rajka Dujmića i Martine Tomčić. Ipak, solidarnost kandidata koji su pozivali gledatelje da glasaju Mirtu nikoga nije ostavila ravnodušnim

Mirta Šurjak i Alen Nižetić okušali su se u mjuziklu. 'Pivam kao Phoebe iz 'Prijatelja', rekla je Mirta poziv u pomoć svojim glasačima. Alen i Mirta su upravo za to odabrali pjesmu 'S.O.S' grupe 'Abba'. Par nije pjevao iz očaja, nego su se odlično zabavili. I žiri je bio blagonaklon, iako su vježbali samo sat i pol. No, S.O.S pjesma nije bila dovoljna za prolazak dalje.

Slijedili su žešći Giuliano Đanić i Melita Hrengek koji su se predstavili pjesmom Danijela Popovića 'Ma daj obuci Levisice'. Martina Tomčić nije bila zadovoljna te im je dodala da su najgori vokalno do sada, a ostatak žirija nije osjetio napredak. Giuliano je dobacio da se uopće ne slaže s njima te otišao.

Nataša Janjić i Marko Tolja svoju pjesmu najavili su žestoko, jer se na probi Nataša pet puta lupila mikrofonom po zubima. Da misle ozbiljno, rekli su pjesmom 'I'm gonna Live Forever'. Nataša i Marko su bili najusklađeniji par bojama, no Nataša je dodala da su imali prvu bračnu svađu.

Najveći štreberi showa Mario Petreković i Ivana Kindl rasturili su pjesmom iz 'Prljavog plesa' 'She is like the wind'. Sve su bacili u trans, a Ivana je bila sigurna da će i gledateljice pozitivno reagirati. I žiri se raznježio. 'Bolje je da si tu ove godine, nego prošle kad ti je punac bio tu', rekla je Ksenija Erker , a Rajko Dujmić je dodao da bi on sve volio čuti na hrvatskom. A Mario je kod Duška pozdravio i Severinu.

Od Marije Borić i Ervina Baučića očekivala se eksplozija. Pjesme 'My Generation' grupe 'The Who' otpjevali su kao stari rokeri te su mahali odlično kosom. A Marija je na kraju legla na pod. 'Ja sam zabila gol, što se mene tiče, to je moj gol. Volim se veseliti i ne volim uvijek plakat za dečkima. To je moj karakter.' Komentari su bili oprečni, pogotovo između Rajka Dujmić i Martine Tomčić. Martini se vokalna izvedba nije svidjela, a Ranku jest. No, ocijene su bile zamamne.

Robert Sever i Marija Husar Rimac prošloga puta su sve ostavili bez daha, a opet su to pokušali s 'Prljavim plesom' i pjesmom 'Be my baby'. Sever je to odradio totalno profesionalno, a žiri ostao ravnodušan. 'Bili ste slatki, malo i preslatki', rekao je Rajko Dujmić.

Ocjene žirija posjele su Mariju Borić i Ervina Baučića na prvo mjesto, dok su Giuiliano Đanić i Melita Hrengek te Mirta Šurjak i Alen Nižetić dijelili posljednje mjesto.

Kandidati su nekoliko puta pozivali gledatelje da spase Mirtu i Alena od ispadanja, no ipak ih to nije spasilo. Gledatelji su se oglušili na njihov S. O. S.