UOČI SUBOTNJEG NASTUPA

Zvijezde neće omesti ni alergije ni problemi s glasom

09.04.2014 u 18:35

Bionic
Reading

Alergije i problemi s glasom ne zaustavljaju zvijezde u pripremama za subotnji nastup!

Peta emisija HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' donosi raznolikost glazbenih žanrova, pa će se tako preostalih šest natjecatelja okušati u swingu, musicalu, popu, rocku i baladama. Kako bi se što bolje pripremili za zahtjevan nastup ove subote, natjecatelji ne gube vrijeme i koriste svaki slobodni trenutak za pripreme, unatoč problemima s glasom koji su snašli neke od njih.

'Radimo svakodnevno i spremamo se za subotnji nastup bez obzira na prehlade i alergije, naime, promukao sam, ali nadam se da će uz medicinsku pomoć sve biti u redu do subote. Pjevamo musical i pozivamo sve da nas i dalje bodre', rekao je Ivica Pucar

Mirko Fodor
ove subote odlučio se na jednu domaću pjesmu. 'Pjevamo pop, domaću pjesmu, bit će zanimljivo i zabavno, nadam se da će nam Zrinko dati dobre ocjene. Spremamo se cijeli tjedan i najavljujemo dobru zabavu u subotu', najavljuje Mirko.

326161,326156,325468,326123Roberta Kurbašu očekuje zahtjevan zadatak. 'Ove subote na rasporedu nam je soul, jedna crnačka kompozicija koju mi bijelci moramo naučiti pjevati. Sve je teško dok se ne savlada, ali trudimo se i vježbamo svakog dana. Ne opterećujemo se rezultatom, što bude - bit će, bitno je da se svi skupa dobro zabavimo', kaže Robert.

Tina Katanić kaže kako nije mogla dobiti bolju vrstu glazbe.'Ove subote ćemo doista uživati jer pjevamo swing, to je nešto što jako volim i nisam mogla niti poželjeti bolju vrstu glazbe. Spremamo se punom parom, jako sam se uživjela na probama, sva sam u tome', rekla je Tina. Dodaje kako je ovo doista pravi show te jedva čeka subotu kako bi se opet vidjela i družila s ostalim natjecateljima.

Najviše je, kako kaže, vesele dosadašnji komentari i reakcije gledatelja na naše nastupe.

U show programu Danijela Martinović otpjevat će jedan od najpoznatijih hitova Janis Joplin

Tko će ispasti, a tko će proći dalje, doznajte u petoj emisiji HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' koja je na rasporedu u subotu, 12. travnja na HRT 1 iza 20 sati.