Michael Weatherly

Zvijezda 'Navy CIS'-a u društvu lijepe supruge Bojane Janković uživa u Dubrovniku

13.06.2017 u 14:32

Bionic
Reading

Na poziv organizatora medijskog događanja New Europe Market, u Dubrovnik je stigao i glumac, zvijezda serija 'Bull' i 'Navy CIS', Michael Weatherly. Iako je stigao službeno, Weatherly je na putovanje u Hrvatsku poveo svoju suprugu Bojanu Janković i djecu - kći Oliviu i sina Liama, a ovo područje im nije nepoznanica, budući da je lijepa liječnica rođena u Srbiji

U ljepotama Dubrovnika ovih dana uživa zvijezda serije 'Navy CIS' Michael Weatherly, koji je tamo stigao kao specijalan gost medijskog događanja New Europe Market. No, ono što su rijetki obratili pozornost, je da su u Dubrovnik s njim doputovale i dvije, njemu, najvažnije dame na svijetu - supruga Bojana Janković i kćer Olivia, ali i sinom Liamom.

  • +6
Michael Weatherly sa suprugom i kćerkom u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Upravo je Olivia postala glavna zvijezda večeri, jer nije mogla odoljeti a da se ne popne na pozornicu i sjedne svom poznatom ocu u krilo, a sve to uz odobravanje majke koja nije mogla sakriti ponos i osmijeh.

Na samom početku konferencije, glumac je otkrio kako je bio uzvanik na mnogim balkanskim vjenčanjima, te kako je primjetio kako su Balkanci razgovorljivi, veseli i da vole piti, ali i podatak da, iako je s Bojanom u braku već deset godina, još uvijek nije naučio srpski jezik. Ipak, voli se javiti na telefon kada zovu njezini roditelji.

'Pravim se da sam Bojana i govorim: 'Da, da, ne, ne...' Balkanci stalno zvuče kao da se nešto svađaju preko telefona', rekao je.

Inače, supruga poznatog glumca, Bojana Janković, ugledna je liječnica i internistica u bolnici Cedars-Sinai, a sjedi i u odboru Healthy Child Healthy World. Bavi se istraživanjem iz područja endokrinologije i onkologije. U Ameriku je stigla zajedno sa svojim roditeljima iz Srbije i tamo je završila svoje školovanje.

Par se upoznao u kanadskom gradu u Vancouveru 2007. godine, u jednom baru, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Prije Bojane, bio je zaručen za glumicu Jessicu Albu.

Visiting Proto Restaurant in Dubrovnik for NEM... with a talkative Olivia #hiatus (w a little bit of work).

Objavu dijeli Michael Weatherly (@michaelmweatherly)

2012. godine dobili su kćerkicu Oliviu, a godinu i pol kasnije i sina Liama, dok iz prijašnjeg braka, s glumicom Ameliom Heinle, ima 21-godišnjeg sina Augusta.