POTVRDIO GLASINE

Zvijezda filmova o Harryju Potteru u 31. godini po prvi će put iskusiti čari očinstva

11.04.2020 u 17:34

Bionic
Reading

Danas 31- godišnji britanski glumac Rupert Grint, koji se u mladosti proslavio ulogom čarobnjaka Rona Wesleyja u filmskoj adaptaciji serijala romana 'Harry Potter' spisateljice J. K. Rowling, javnosti je otkrio kako s djevojkom, 28- godišnjom Georgiom Groome, očekuje prinovu

Glasnogovornik glumca britanskom Daily Mailu potvrdio je glasine o trudnoći Rupertove djevojke zamolivši medije za osiguravanje privatnosti u vrijeme vladajuće pandemije koronavirusa.

Vijest o dolasku prinove glumac je odlučio potvrditi javnosti nakon što je ovoga četvrtka uočen s trudnom djevojkom u šetnji Sjevernim Londonom prilikom kupnje namirnica za kućnu izolaciju.

  • +5
Rupert Grint i Georgia Groome Izvor: Profimedia / Autor: LDN PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prošle godine 31- godišnji britanski glumac i buduća majka njegova djeteta pokrenuli su glasine o vjenčanju nakon što je 28- godišnja Britanka ugledana sa zlatnim prstenom na ruci tijekom izlaska u lokalni pub u Londonu.

U razgovoru za britanski Guardian 2018. godine, zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru progovorio je o mogućnosti braka i osnivanju obitelji s dolaskom u 30-e godine.

'Osjećao sam se čudno navršivši 30 godina, kao da još uvijek nisam tamo gdje bih trebao biti. Ne znam što budućnost nosi, no odlučio sam joj se prepustiti i dalje igrati zanimljive glumačke uloge. Volio bih se uskoro skrasiti i osnovati obitelj', priznao je.