uspješna potraga

Zoran Predin tražio djevojku s kojom je plesao 1996. i - pronašao je

06.04.2017 u 10:11

Bionic
Reading

Prije točno dva dana, putem službenog profila na Facebooku, pjevač Zoran Predin zamolio je javnost, osobito stanovnike Sarajeva, da mu pomognu pronaći djevojku s kojom je davne 1996. godine na koncertu Lačnog Franza otplesao ples. Sada je zahvalio svima na pomoći i obavijestio ih da ju je i pronašao

Frontmen grupe Lačni Franz, Zoran Predin, putem službenog profila na Facebooku zamolio je javnost da mu pomogne pronaći djevojku s kojom je 1996. godine plesao na koncertu u Sarajevu.

'Traži se djevojka s kojom sam plesao valcer 1996. godine na prvom poslijeratnom koncertu grupe Lačni Franz u podrumu Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. Bilo bi mi stvarno drago ako bismo mogli ponovno otplesati valcer 21 godinu kasnije - 21. ili 22. travnja u Teatru Sartr u Sarajevu', napisao je pjevač i ostavio mail za kontakt.

Dva dana kasnije potraga je obustavljena, a Predin je stavio novi post u kojem je objavio da je tajanstvena djevojka i pronađena.

'Zove se Nejra! Poslala je mail Teatru Sartr, u kojem kaže: 'Želim samo da javite gospodinu Zoranu da sam planirala 21. travnja prisustvovati koncertu grupe Lačni Franz i da će mi biti zadovoljstvo da ponovimo ples.' Zahvaljujem svima koji ste dijelili moj poziv za srdačnu pomoć, kojom ste opet probudili nešto lijepo u nama i vratili sunce u naš dan.'