History club

Znamo kamo za Halloween

26.10.2018 u 09:31

Bionic
Reading

Halloween nam je sve bliže, a vremena da osmislite maske, skupite frendove i krenete s planiranjem gdje izaći sve je manje

Halloween nam je sve bliže, a vremena da osmislite maske, skupite frendove i krenete s planiranjem gdje izaći sve je manje. Za sve vas koji još niste odlučili gdje bi, imamo super prijedlog: TraSh it! - Halloween - Vječni Trash hitovi.

Nakon više od dvije godine, program TraSh it! vraća se u History club!

U velikom broju Halloween partyja, koji se spremaju u Zagrebu sljedeće srijede, ima jedan koji će zapeti za oko svih onih koji vole čagati na najveće strane i domaće hitove s kraja prošlog i početka ovog stoljeća.

Očekuje Vas odlična atmosfera i superzabavni mix pjesama stranih i domaćih, DANCE i POP izvođača poput; Tajči, Senna M, Velina, Dino Dvornik, Marina Perazić, Backstreet boys, Eiffel 65, DJ BoBo, E.T., Spice girls, MC Hammera, Colonia, Magazin, ali i ponešto novijih pjesama.

Da bi Vam luda čagica na ove legendarne hitove bila još zabavnija - maskirajte se, jer to jedina noć u godini u kojoj možete postati što god poželite, od grofa Drakule do Marilyn Monroe... a da pritom ne ispadnete smiješni! Osim što će zabava pod maskama biti luđa, najbolja maska na ovom tulumu osvaja bocu žestice.

Sutradan se ne radi pa nema panike! Zaružite s ekipom do ranih jutarnjih sati!