FIGURA IZ SNOVA

Zna privući pažnju: Lijepa supruga Frane Lasića zavodi na društvenim mrežama

21.03.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Beogradska slikarica i dizajnerica Milena Lasić, mlađahna supruga našeg glumca prilično je aktivna na društvenim mrežama, a svoje brojne pratitelje nerijetko počasti kakvom atraktivnom fotografijom na svom Instagram profilu

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila 33-godišnja supruga Frane Lasića u izazovnoj pozi zablistala je u maloj čipkastoj, crnoj haljini s volanima, a u prvom planu su njezine duge noge sa šljokičastim štiklama s vrtoglavom potpeticom.

Milena Lasić posebno njeguje svoj izgled i pazi na tijelo. Pažnju na Instagramu plijeni u (najčešće crnim) kreacijama kojima ističe svoju ženstvenost i eleganciju. Osim svojih zavodljivih fotografija dizajnerica i slikarica nerijetko objavljuje i svoje umjetničke radove.

#love #blackandwhite

A post shared by Milena (@milena_lasic) on

Poznati glumac i pjevač Frano Lasić, uzburkao je medije i javnost kada se oženio sa Milenom Matić koja je trideset godina mlađa od njega. Glumac za kojim su uzdisale brojne žene, preselio se u Beograd zbog nje, a vjenčali su se 2015. godine nakon dvije godine veze. Na vjenčanju je poznati zavodnik zapjevao svojoj supruzi i ostalim gostima, a koliko joj vjeruje dokazao je i predavši joj posao svoje menadžerice. Upravo je ona zaslužna za njegov povratak glazbi.

Supružnici Lasić pomno biraju događaje na kojima se pojavljuju. Najviše uživaju na putovanjima. Posljednjih godina su posjetili Grčku, London, romantičnu Veronu, Veneciju, a vole i egzotične destinacije.

A post shared by Milena (@milena_lasic) on

A post shared by Milena (@milena_lasic) on

  • +5
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić