ŠTO SE TO UPRAVO DOGODILO?

Zločeste mame su se vratile i imaju društvo

30.10.2017 u 15:21

Bionic
Reading

Nešto se dogodilo nakon prikazivanja filma Zločeste mame u ljeto 2016. Započeo je pokret Zločeste mame. Mame svih generacija pohrlile su u kina kako bi vidjele ovaj film i uživale u slobodnoj večeri sa svojim najboljim prijateljicama slobodne od obaveza i spremne za tulumarenje

Mame trebaju druge mame kako bi preživjele dan. Monotonija odgovornosti vođenja kućanstva je naporna i mame diljem svijeta trebaju predah s vremena na vrijeme. Prijateljstvo se rodilo među mamama svih dobi bez obzira na njihovu situaciju. Film Zločeste mame bio je katalizator promjena i pokret Zločeste mame je uzeo maha.

Glavne glumice filma - Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) i Carla (Kathryn Hahn) utjelovile su slobodu. Slobodu da zabrljamo. Slobodu da činimo sve najbolje što možemo i svejedno zabrljamo. Bilo je olakšanje vidjeti iskrenost o životu majki na velikom platnu, a sada nam film Božić kod zločestih mama donosi taj isti duh u blagdansko vrijeme.

Film Božić kod zločestih mama prati naše tri podcijenjene i preopterećene mame, Milu Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn u ulogama Amy, Kiki i Carle. Ovaj put našim zločestim mamama za blagdane u posjet dolaze njihove mame koje glume Cheryl Hines (Kikina mama), Christine Baranski (Amyna mama) i Susan Sarandon (Carlina mama). Kao da nije dovoljno teško osmisliti savršene blagdane za svoje obitelji, mame moraju zadržati božićni duh dok ugošćuju i zabavljaju vlastite majke. Na kraju ovog putovanja Amy, Carla i Kiki će iznova definirati kako svima učiniti blagdane posebnima i zbližiti se sa svojim majkama.  

Božić kod zločestih mama, u distribuciji Blitza, u CineStaru i ostalim kinima pogledajte od 2. studenoga, a ulaznice za film kupite na linku.