PLES S FRANOM LASIĆEM:

Želim da me partnerica maltretira i zabrani mi pušenje

16.09.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Nekoliko ovogodišnjih domaćih zvijezda koje će sudjelovati u četvrtoj sezoni showa HTV-a 'Ples sa zvijezdama' ne krije zadovoljstvo nastupom, a dobra atmosfera i pozitivne vibracije među zvijezdama i njihovim plesnim instruktorima već se mogla osjetiti na prvoj konferenciji za medije

Kao što je poznato, u pitanju je najgledaniji show HTV-a koji ulazi već u četvrtu sezonu prikazivanja i nema sumnje da će ponoviti dosadašnji uspjeh, kao i gledanost. Na netom održanoj konferenciji za medije, sudionici showa nisu skrivali svoje zadovoljstvo sudjelovanjem, ali neki od njih ni tremu koja ih je obuzela već na samoj pressici. Na žalost mnogobrojnih novinara, pola zvijezda nije se pojavilo, no njihov je nastup u svakom slučaju neupitan.

Ove godine gledat ćemo sljedeće plesne parove:
Gordana Kožulja i Anu Horvat, Ivu Šulentić i Damira Horvatinčića, Sandija Cenova i Gabrielu Pilić, Franku Batelić i Ištvana Vargu, Franu Lasića i Mirjanu Žutić, Vanessu Radman i Roberta Schuberta, Vedrana Mlikotu i Mariju Šantek te Anu Ugarković i Nicolasa Quesnoita. U izjavama za tportal neki od natjecatelja i sami su potvrdili da nas ponovo očekuje veseli i zabavni show.

Prva razmišljanja, dojmove i strahove nekih od sudionika pogledajte i poslušajte u videoprilogu: