Blitz-CineStar u sklopu Max City-a

Zavirite u prvo istarsko kino s pet zvjezdica- Cinestar Pula

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jedinstvena arhitektura, najbolji komfor te sofisticirani interijer

Od jučer konačno svi ljubitelji filma u Puli mogu uživati u najboljem kino iskustvu, zahvaljujući Blitz-CineStaru, najvećem kinoprikazivaču u regiji koji je svoje 15. kino u Hrvatskoj otvorio u sklopu shopping centra Max City. Svojevrsni je to CineStarov dar Puli, gradu filma, ali i Istrijanima za 15 godina poslovanja Blitz-CineStara u Hrvatskoj. Ovo moderno i tehnološki superiorno kino, prvo s pet zvjezdica u Istri, koje broji ukupno tri dvorane krasi jedinstvena arhitektura, najbolji komfor te sofisticirani interijer.

  • +3

Prvo istarsko kino s pet zvjezdica

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivanisevic Ivan

Kino je u potpunosti opremljeno Barco laserskim projektorima, a sve dvorane su opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme - CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala.

Dvorane su prostrane i udobne, a svih 459 sjedala izvedeno je u koži. Posebnu ponudu čine Love Box i VIP Relax sjedala. Love Box sjedala doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kino iskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako Love Box sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana VIP Relax sjedala. Ta sjedala pružaju dodatnu udobnost, više prostora, pomična su te obično pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te USB charger za mobitel. Najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici. Kinoulaznice mogu se kupiti na internetu na web adresi ili na blagajni kina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!