MIA BEGOVIĆ:

'Zahvaljujem se Nevenu i Aleksandri koji su mi spasili život'

  • Autor: Story/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.03.2012 13:30
  • Objavljeno 14.03.2012 u 09:14
Mia Begović

Mia Begović

Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL

Mia Begović i Maja Lena Lopatny ispričale su dojmove koje su stekle u 'Survivoru' i što su tamo naučile

Glumica Mia Begović sretna je što preživjela sirovu avanturu u Kostariki, te je ispričala kako se osjećala kad joj je već u prvoj epizodi život bio ugrožen.

'Imala sam potrebu maknuti se iz svoje situacije, premda sam se možda vratila u zamršeniju, ali sam drugačije gledala na sve. S jednim odmakom i životnom ugroženošću, jer sam uistinu mogla i poginuti u jednom trenutku. Da nije bilo Nevena i Aleksandre, ne znam bih li sada pričala s vama. U tim je trenucima u glavi bila samo želja za preživljavanjem i da ostalima dokažem kako ništa od ovoga nije igra, nego pravo preživljavanje koje se uistinu događa. Ovom bih prilikom duboko zahvalila Nevenu i Alex, koji su riskirali svoj put, angažman, novac i, ako hoćete, svoj ugled, kako bi mi pomogli spasiti život', rekla je Mia Begović za Story, kojoj je jako pomogla činjenica što je u šou otišla sa svojom Majom Lenom.

Lijepa Maja Lena zadovoljna je iskustvima koja je tamo stekla.

'U 'Survivoru' sam stekla divna iskustva i stvorila odnose koji će mi ostati za cijeli život. Isto sam tako naučila biti sama sa sobom, što mi je veliki plus, jer sam dosad bila s dečkom ili prijateljicama na telefonu. Nisam se znala formirati kao osoba, a šou mi je u tome puno pomogao', rekla je Maja Lena, dok je Miji nedostajalo samo nekoliko sitnica.

'Zbog velike vlage u zraku, jako mi je nedostajalo mlijeko za tijelo. Hrana mi nije nedostajala jer i tako malo jedem. Ni cigarete ni kava. Samo knjiga', dodala je Mia Begović

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi