JE LI RIJEČ O ZARUKMA?

Zagorčala život slavnoj starleti: Milijuni dolara su u igri

08.02.2017 u 14:37

  • +2

Kylie Jenner zapažena s dijamantnim prstenom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Pjevačica Kylie Minogue dobila je tužbu protiv Kylie Jenner koja je sudskim putem željela patentirati svoje ime od kojeg je stvorila brend. Jenner se po izlasku iz sudnice skrivala od fotografa pokrivajući lice jaknom, no nije im promaknulo kako najmlađa sestra Kardashian na lijevoj ruci nosi golemi dijamantni prsten koji bi mogao biti znak da će 19-godišnja Kylie uskoro uploviti u bračnu luku

Sramežljiva Kylie Jenner (19) skrivala je lice ispred paparazza nakon jučerašnjeg sudskog spora. Najmlađa sestra Kardashian obitelji izgubila je sudski spor s pjevačicom Kylie Minogue koja je mlađahnu Jenner tužila zbog korištenja zajedničkog imena u poslovne svrhe.

Naime, Jenner je još u travnju 2015. godine podnijela zahtjev za zaštitu svog imena od kojeg je napravila brend. Ime Kylie upotrijebila je za svoju liniju kozmetičkih proizvoda koji su zahvaljujući njezinom imenu gotovo svaki put rasprodani s polica.

Pjevačica Kylie Minogue, poznata kao Kylie, nije željela da Jenner patentira ime Kylie jer smatra da je upravo ona prava zvijezda koja je javnosti poznata pod tim imenom.

'Ona je drugorazredna sporedna reality zvijezda, a naša klijentica je međunarodno priznata pjevačica, humanitarka i borac za prava žena oboljelih od raka dojke, a svijetu je poznata jednostavno kao Kylie', napisali su u žalbi odvjetnici australske pop pjevačice koja je u Velikoj Britaniji najpoznatija glazbena izvođačica poslije Madonne.

Kylie Jenner već je najavila da će uložiti žalbu jer silno želi da njezino ime bude patentirano u Americi.

Dok je Jenner skrivala lice od paparazza jaknom, kamera je uspjela zabilježiti golemi dijamantni prsten na njenoj lijevoj ruci. Je li se Kylie Jenner napokon zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, repera Tyga s kojim je Kylie navodno u vezi od svoje 16 godine, zbog čega je par do njezinog 18. rođendana skrivao vezu od javnosti.