DVIJE SUPROTNOSTI

Za razliku od princa Harryja, William nikad nije želio postati kralj

10.02.2019 u 14:16

Bionic
Reading

Britanski novinar Jeremy Paxman odlučio je otkriti detalje privatnog razgovora s neprežaljenom princezom Dianom u kojem se dotakla djece, prinčeva Williama i Harryja

Britanski princ William predstavlja savršen primjer budućeg monarha, no čini se da nije uvijek bio spreman za krunu. Kao mladi dječak danas 37- godišnji William navodno je svojoj majci, princezi Diani, često puta govorio kako ne želi biti kralj. U međuvremenu, samouvjereni princ Harry u mladosti je bio spreman zauzeti mjesto svog starijeg brata.

  • +15
Princ Harry u društvu brata, princa Williama, dolazi u crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Govoreći u novom dokumentarcu, britanski novinar Jeremy Paxman prisjetio se razgovora s princezom Dianom o osjećajima njezinih sinova tijekom privatnog ručka u palači Kensington.

'Razgovarali smo o vlastitoj djeci i tada mi je Diana rekla kako William često ističe da ne želi postati kralj, na što bi mu princ Harry 'Ako ne želiš taj posao, ja ću ga preuzeti'', prisjeća se Paxman opisujući Dianu kao osobu koja je djelovala 'prilično usamljenom' u palači sa sinovima koja je za nju bila poput zatvora.

  • +24
Princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U dokumentarnoj seriji koja istražuje živote članova britanske kraljevske obitelji, Paxman je također pokušao objasniti odnos Diane s princezom Anne.

'Sjećam se kako mi je Diana jednom prilikom rekla 'Ako je Anne tamo, ja ne dolazim' jer bi princeza obično govorila ono što Diana nije željela čuti', otkriva britanski novinar.