spektakl glazbe i emocija

Vodimo vas na treći festival 'U zagrljaju kamena i mora' u Kamenolomu Montraker u Vrsaru

31.07.2023 u 16:32

Bionic
Reading

Bajaga, Intrade, Stefanovski i Gipsy Kings zapalit će pozornicu nad morem!

Priroda i glazba udružuju snage u Kamenolomu Montraker u Vrsaru, koji će krajem kolovoza postati dom trećeg festivala 'U zagrljaju kamena i mora'. U idiličnom okruženju, iznad predivnog Jadranskog mora, posjetitelji će uživati u četiri nezaboravne večeri uz vrhunske glazbenike i njihove hitove.

Festival će svoj spektakularan start imati prve večeri, 24. kolovoza, uz legendarni sastav Bajaga i Instruktori. Sjetit će nas naših omiljenih pop-rock hitova poput 'Tišine', 'Plavog safira' i 'Godina prolaze', dok će njihova popularnost ponovno oživjeti u srčanim emocijama prisutne publike.

Drugu večer, 25. kolovoza, posebno mjesto zauzet će Tomislav Bralić i klapa Intrade, nagrađivana klapa koja će svojim jedinstvenim izričajem očarati prisutne. Uz romantične dalmatinske šansone poput 'Zore bile', 'Škrinje ljubavi' i 'Zalutalog pogleda', stvorit će se posebna atmosfera puna emocija.

Treću večer festivala, 26. kolovoza, na pozornicu će stupiti virtuozni gitarski majstor Vlatko Stefanovski sa svojim novim, najmlađim postavom tria pod nazivom V3 trio. Njihov iznimni talent proživjet će se kroz posebnu selekciju hitova Vlatka Stefanovskog i benda Leb i sol, poput 'Jovano Jovanke', 'Kao kakao', 'Mamurni ljudi' i 'Čuvam noć od budnih'.

Finalnu četvrtu večer, 27. kolovoza, obilježit će čuveni Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo sa svojom zaraznom i raznolikom fuzijom španjolskog flamenca, rumbe, salse, popa i tradicionalne romske glazbe. Njihov nastup obuhvatit će nezaboravne hitove poput 'Bamboleo', 'Djobi Djoba', 'Volare', 'Baila Me', 'Bem Bem Maria' i 'A Mi Manera', osiguravajući spektakularan završetak festivala.

Ova glazbena čarolija u Kamenolomu Montraker predstavlja neponovljivo iskustvo koje spaja ljepotu prirode s nevjerojatnom glazbenom energijom. Organizatori pozivaju sve ljubitelje glazbe da se pridruže ovom nezaboravnom događaju koji će sigurno ostati urezan u sjećanju prisutnih.

Ulaznice su u prodaji na Eventim.hr i Mojekarte.hr stoga ne propustite priliku da doživite magiju glazbe i prirode 'U zagrljaju kamena i mora' od 24. do 27. kolovoza u Vrsaru.

Čitateljima tportala darujemo 1x2 ulaznice za koncerte Bajaga i Instruktori (24. kolovoza), Tomislav Bralić i klapa Intrade (25. kolovoza), Vlatko Stefanovski (26. kolovoza) i Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo (27. kolovoza), a dobitnici su Nevena Miljuš, Snježana Ležaić, Nadia Drmač i Ružica Jovanović.