6. listopada

Vodimo vas na nastup Massimiliana Pagliara u Petom Kupeu

03.10.2023 u 14:39

Bionic
Reading

Rezident Panorama Bara i stalni gost prestižnih europskih klubova donosi 6. listopada svoju mješavinu housea, electra i techna

Iz malog sela na dubokom jugu Italije do najpopularnijih underground prostora. Već kao dijete Massimiliano Pagliara slušao je različite vrste glazbe: rap, klasiku, reggae, dub i rock’n’roll 60-ih. On i njegova lokalna ekipa stvorili su mali glazbeni svijet, svirajući ploče svaki dan u njegovom podrumu i na privatnim zabavama.

Nakon preseljenja u Milano 1997. na studij kazališta, plesa i koreografije, otkrivao je modernu i alternativnu klupsku scenu grada, a maštu su mu zarobili prvaci eksperimentalne glazbe kao što su Aphex Twin, Boards Of Canada i Autechre.

Po završetku školovanja otisnuo se u europsku underground prijestolnicu Berlin te zaronio u eksplozivni techno noćni život grada, posebice u renomirani klub Ostgut. Pagliarin interes za elektroničku glazbu doživio je vrhunac 2003. godine kada se konačno počeo sa strašću baviti DJ-ingom, a potom i produkcijom. Danas po klubovima kao što su Tresor, ://aboutblank, Robert Johnson, i Berghain / Panorama Bar širi svoju mješavinu housea, disca, electra i techna.

Massimiliano Pagliara | Boiler Room x Is Burning ADE Izvor: Društvene mreže

Massimiliano Pagliara, prvak berlinskog underground zvuka, dolazi u Peti Kupe u petak, 6. listopada na novo izdanje večeri Sequences. U nastupu će ga podržati Pytzek i Antonio Zuza.

Ulaznice su dostupne putem poveznice: https://www.entrio.hr/event/sequences-w-massimiliano-pagliara-15406

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Sequences w/ Massimiliano Pagliara (06.10.2023. Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Jelena Dragić i Morana Lončar.