25. studenog

Vodimo vas na koncert 'Pamtim samo sretne dane'

15.11.2022 u 11:11

Bionic
Reading

U Off ciklusu Zagrebačke filharmonije, 25. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u Zagrebu, održat će se koncert 'Pamtim samo sretne dane'

Publika će imati priliku čuti bezvremenske hitove Parnog valjka, Prljavog kazališta, Novih fosila, Srebrnih krila, Aerodoroma te autora Zrinka Tutića, Huseina Hasanefendića – Husa, Rajka Dujmića, Arsena Dedića i drugih u drugačijim aranžmanima koje su uradili Josip Cvitanović, Olja Dešić i Ivan Popeskić.

Solisti će, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, hitovima poput Pamtim samo sretne dane, Košulja plava, Danas sam luda, Za dobra stara vremena, Ljubavna, Još i danas zamiriše trešnja, Ono svo što znaš o meni, Ljubavna, Lutka za bal, Moj bijeli labude, Golubovi, Za dobra stara vremena i mnogim drugima pokušati u jednoj večeri napraviti mali presjek zagrebačke pop rock škole.

Zagrebačkom filharmonijom dirigirat će Josip Cvitanović, a pjevat će Gabi Novak, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Ivana Marić, Marko Kutlić, Nermin Puškar i Martina Majerle. Glazbeni producent projekta je Josip Cvitanović, a izvršni producent Tomislav Kašljević.

'Nakon lanjske premijere projekta 'Ima neka tajna veza', brzo se i prirodno nadovezala ideja da i hitove zagrebačke pop rock škole predstavimo na isti način. Pjesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Rajka Dujmića, Huseina Hasanefendića Husa, Zrinka Tutića... to uistinu i zaslužuju, samo je šteta što jednim koncertom nećemo moći obuhvatiti sve, nego samo manji dio. Potrudili smo se da to bude neki reprezentativni presjek i vjerujemo da publika neće ostati razočarana' rekao je Tomislav Kašljević, inače i sam veliki ljubitelj crossover formi. 'Hitovima koji su nam ostavljeni u nasljeđe nova forma na neki način ulijeva i novi život jer dopire do nove publike i nastavlja se prenositi daljnjim generacijama a i Zagrebačka filharmonija crossover projektima otvara vrata novoj publici, tako da je ovo jedan win-win projekt' zaključio je Kašljević.

Ulaznice su u prodaji preko sustava eventim.hr, ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert 'Pamtim samo sretne dane', a dobitnici su Andreja Maleković Grgurić i Melita Ujević.