SLAVNI U KONKURENCIJI

Vlatka Pokos javit će se na audiciju za voditeljicu

  • Autor: I. T.
  • Zadnja izmjena 14.01.2009 14:51
  • Objavljeno 14.01.2009 u 14:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Veliki interes za HTV-ovu audiciju ponukao je Vlatku Pokos da se prijavi, dok Vanja Halilović čeka bolje poslovne ponude

Nismo trebali predugo čekati na prve reakcije voditeljica i bivših voditeljica na HTV-ovu audiciju.

Nina Djurdjevic / CROPIX

Nina Djurdjevic / CROPIX

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Nina Djurdjevic

Vanja Halilović
Vanja Halilović, kojoj je nedavno istekao ugovor na RTL-u, u razgovoru za tportal izjavila je da trenutno nije zainteresirana za posao voditeljice na HTV-u te svoju pravu priliku, po mogućnosti iza kamera, još čeka. Kako ima obveze na fakultetu, nema nikakav pritisak oko pronalaska novog posla. Smatra da bi joj se s diplomom trebala otvoriti neka nova vrata, po mogućnosti zahtjevnijih i odgovornijih poslova od voditeljskog.

Za razliku od nje, ambicije Vlatke Pokos kreću se upravo u tom smjeru. Na pitanje o samoj audiciji izjavila je za Slobodnu Dalmacijuda će ići, iako priznaje: 'Premda bi to u mom slučaju bilo pomalo smiješno. Svi znaju kako radim.' Dodala je da u Hollywoodu i velike glumačke zvijezde idu na castinge.

Vlatka dalje izjavljuje kako nikad nije krila da je upravo HTV njen prvi izbor, te je napomenula da zna da dobro obavlja svoj posao i sigurna je da će joj se otvoriti prilika. Tek smatra groznom činjenicu da joj prolaze najbolje godine života, a nema konkretan TV angažman.

Čini nam se samo da je Vlatka previdjela jedan od uvjeta za prijavu na audiciju, a to je dobno ograničenje. Iako se slažemo s njom da je u najboljim godinama, ipak je prešla tridesetu, koja je gornja granica. Ali kvaliteta ne poznaje (dobne) granice.

Nina Djurdjevic / CROPIX

Nina Djurdjevic / CROPIX

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Tatjana Jurić
Tatjana Jurić, voditeljica koja još uvijek ima angažman, ali joj ističe za nešto više od mjesec dana, odlučila je ostati profesionalna i ne izjašnjavati se. Tek je napomenula da će nakon ugovora biti otvorena za sve opcije.

Po prvim reakcijama, očito je da će voditelji audicije imati velik posao oko izbora pravih kandidata.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi