LJEPOTICA IZ 'SULEJMANA':

Više smo prijatelji nego ljubavnici

20.12.2012 u 09:08

Bionic
Reading

Melisa Sözen, turska glumica koja u 'Sulejmanu Veličanstvenom' igra Hrvaticu Noru, miljenicu princa Mustafe, vjeruje da je takvu bezuvjetnu ljubav moguće pronaći i danas – iako se njoj nije dogodila, priznaje da joj je estetika važan dio života, a upravo joj je Šibenik jedno od najljepših mjesta koje je vidjela

'U glumu sam zaljubljena od svoje desete godine, kad sam gledala film 'Leon, profesionalac' s Jeanom Reneom i Natalie Portman', kaže Melisa koja u slobodno vrijeme slika, glumu je studirala na privatnom koledžu Pera, a potom je nastavila sa studijem glume i vizualnih umjetnosti na Sveučilištu Bilgi u Instanbulu.

'Danas nije lako naći osobu koja će vas, a i vi nju, bezuvjetno voljeti do kraja života. Veze se olako prekidaju, ljudi prebrzo odustaju od ljubavi, ali ja svejedno vjerujem da ću jednog dana pronaći drugu polovicu. Uzor su mi moji roditelji koje se i nakon 30 godina braka vole jednako kao i prvog dana', kaže Melisa u intervjuu za Gloriju.

O njenom ljubavnom životu se malo toga zna, tek da je dvije godine hodala s hotelijerom Onurom Tunçom, vlasnikom hotela Ortunç Club na otoku Cundi, a turski mediji pišu da je danas u vezi s osam godina starijim redateljem i kompozitorom Selimom Demirdelenom.

'Ma, više smo prijatelji nego ljubavnici', rekla je jednom prilikom Melisa koja je Selima upoznala na snimanju TV serijala 'Oštrica noža'.

'Meni ne treba popularnost, nisam postala glumica zato da bih bila slavna. Kad sam snimala 'Sulejmana', svakog četvrtka popodne dobivali smo izvještaje od gledanosti koji su nam svima veoma laskali, no meni su istodobno ti podaci donijeli opterećenje. Jer pohvale te obvezuju da u svakom sljedećem poslu budeš još bolji', kaže Melisa koja je uvijek vrlo tajanstvena kada je riječ o njezinoj privatnosti.