TRADICIJA SE NASTAVLJA

[VIDEO/FOTO] Puljani ususret Novoj godini pripremili fritaju od 2020 jaja

31.12.2019 u 19:57

Bionic
Reading

Zadnji dan 2019. godine Puljani su dočekali uz glazbu i veselje na središnjoj tržnici gdje je pripremljena tradicionalna novogodišnja fritaja od 2020 jaja

Uz jaja nudile su se i domaće kobasice pa je Puljanima i turistima podijeljeno ukupno oko tisuću porcija.

U pripremi fritaje sudjelovao je i zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek koji je okupljenima na gradskoj tržnici poželio sreću, veselje i zdravlje u nadolazećoj godini.

Na Trgu Portarata Puljani već tradicionalno sretno i veselo dočekali Novu godinu u podne. Slavlje su otvorile pulske mažoretkinje, a potom i multiinstrumentalist Matt Shaft koji je okupljene zabavio pop, country i indie opusom iz vlastite autorske perspektive. Popodnevno veselje nastavljeno je uz pulsku grupu Nola koja je izvela svoje najveće hitove.

  • +14
U Puli pripremljena fritaja od 2020 jaja Izvor: Pixsell / Autor: Duško Marušić/PIXSELL

Večernji program odvijat će se na tri lokacije. Klub Kotač pripremio je novogodišnju zabavu sa više klupskih izvođača, a na Rocktarati doček će osigurati od 21,30 Čuvari svirala i Šajeta. Zabava na Trgu Forum počinje u 21,00 atmosferu će zagrijati DJ Funkovich da bi Puljane u Novu godinu uvelo Zabranjeno Pušenje, a do jutarnjih sati publiku će zabavljati grupa Le Monde.

Točno u ponoć pulsko će nebo osvijetliti vatromet kojeg tradicionalno daruje Turistička zajednica grada.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…