REVIJA ZA PAMĆENJE

Victoria Beckham nije mogla sakriti emocije: Oni su njezina najveća podrška

16.09.2018 u 18:18

Bionic
Reading

Iako rodom iz Velike Britanije, nove kolekcije vlastitog modnog brenda bivša spajsica a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham redovito je predstavljala u sklopu njujorškog tjedna mode. Navedenu praksu napokon je odlučila prekinuti dolaskom u britansku prijestolnicu koju je godinama nazivala domom

Britansko izdanje magazina Vogue na čelu s novim urednikom Edwardom Enninfulom nedavno je posvetilo listopadsko izdanje obitelji Beckham i Victorijinoj proslavi 10. obljetnice na modnoj sceni, a razlog novog posjeta Beckhamovih rodnoj domovini ovaj put krije se iza premijernog predstavljanja Victorijine nove kolekcije na londonskom tjednu mode.

Kolekcije svog uspješnog modnog brenda Victoria je do sada redovito predstavljala u sklopu njujorškog tjedna mode, a ovog je vikenda najnoviju predstavila publici okupljenoj na londonskom tjednu mode.

Kao i svaki put do sada, uz neke od najutjecajnijih osoba na modnoj sceni, Victorijinu reviju iz prvih redova u londonskom Galerie Thaddaeus Ropac pozorno su pratili suprug David Beckham uz trojicu sinova i sedmogodišnju kćer Harper.

Reviju nisu željeli propustiti ni Victorijini roditelji, Anthony i Jackie Adams, kao ni sestra Louise koje su dežurni paparazzi ulovili prilikom dolaska u londonsku galeriju.

  • +14
Obitelj Beckham u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako u javnosti rijetko pokazuje emocije, Victoria je izlaskom na pistu nakon predstavljene kolekcije za novu sezonu proljeće-ljeto jedva suspregnula suze zagrlivši i poljubivši supruga i djecu.

Koliko su ponosni na Victorijin uspjeh i njezino premijerno predstavljanje kolekcije na londonskom tjednu mode, dovoljno govori fotografija buketa ruža s porukom čestitke od obitelji koju je Victoria ponosno objavila na Instagram storyju netom nakon održane revije.