NEVOLJE U RAJU

Veza Bradleyja Coopera i Irine Shayk u krizi: Film mu je donio neviđeni uspjeh, no ne i sreću u ljubavi

11.10.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Iako su prije samo nekoliko dana snimljeni sretni i nasmijani u šetnji New Yorkom sa svojom mezimicom Leom, sve su glasnija šuškanja kako je veza Bradleyja Coopera i manekenke Irine Shayk u krizi te da to više ni ne kriju

Iako njegov posljednji film, 'Zvijezda je rođena', trenutno postiže neviđene uspjehe, glumcu i redatelju u privatnom životu baš i ne ide. Bradley Cooper viđen je prije dva dana na večeri u restoranu Masa u Time Warner Centru sa svojom partnericom i majkom njegova djeteta, manekenkom Irinom Shayk, a njihov odnos bio je, prema izjavama očevidaca, sve samo ne pun ljubavi.

Navodno se par tijekom večere uopće nije ustručavao reći jedno drugome što misle. 'Nisu izgledali niti najmanje sretno. Sjedili su u restoranu gotovo neprepoznatljivi, on u majici s kapuljačom, a ona bez šminke. Jedva da su progovorili koju riječ jedno s drugim tijekom večere. U jednom trenutku ona je počela gledati uokolo, a on nije mogao sakriti loše raspoloženje', rekao je očevidac.

Inače, Bradley Cooper i Irina Shayk u vezi su od 2015. godine, a prošle godine postali su roditelji malene djevojčice Lee.

  • +8
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.