LIJEPA GESTA

Velikodušna strana nogometa: Mateo i Izabel Kovačić pokrenuli humanitarnu zakladu

21.09.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaš Mateo Kovačić koji se osim uspjesima s reprezentacijom proslavio i sjajnom igrom u najvećim svjetski nogometnim klubovima svoje je zarađene milijune odlučio uložiti u one kojima je to najpotrebnije. Uz pomoć supruge Izabel pokrenuo je humanitarnu zakladu

'Ponosni smo i sretni što se Senzorno Integracijski Laboratorij (SILAB) bliži godini dana djelovanja. U ovih godinu dana program koji se provodi putem senzorne integracije, fizioterapije i radne terapije pomogao je djeci s oštećenjem sluha, poremećajem govora, poremećajem u ponašanju, Downovim sindromom, autizmom, ADHD poremećajem i ostalim disfunkcijama u psihomotornom razvoju. Habilitacijska Udruga za djecu s teškoćama u razvoju, kojem je Zaklada Mateo Kovačić ponosni donator, svakoga dana djelovanja pobjeđuje. Dan za danom stručni tim habilitacijskog centra koji se sastoji od fizioterapeuta i radnih terapeuta s verificiranim međunarodnim tečajevima zajedno s korisnicima pobjeđuje u najtežoj utakmici – borbi za bolje sutra. Svaka čast svima, vaš trud može biti motiv nama ostalima, a Zaklada Mateo Kovačić će vas vjerno pratiti u budućnosti', napisala je Izabel Kovačić na svom Instagram profilu i tako otkrila javnosti da su se ona i njezin suprug okrenuli humanitarnom radu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ponosni smo i sretni što se Senzorno Integracijski Laboratorij (SILAB) bliži godini dana djelovanja. U ovih godinu dana program koji se provodi putem senzorne integracije, fizioterapije i radne terapije pomogao je djeci s oštećenjem sluha, poremećajem govora, poremećajem u ponašanju, Downovim sindromom, autizmom, ADHD poremećajem i ostalim disfunkcijama u psihomotornom razvoju. Habilitacijska Udruga za djecu s teškoćama u razvoju, kojem je Zaklada Mateo Kovačić ponosni donator, svakako dana djelovanja pobjeđuje. Dan za danom stručni tim habilitacijskog centra koji se sastoji od fizioterapeuta i radnih terapeuta sa verificiranim međunarodnim tečajevima zajedno sa korisnicima pobjeđuje u najtežoj utakmici – borbi za bolje sutra. Svaka čast svima, vaš trud može biti motiv nama ostalima, a Zaklada Mateo Kovačić će vas vjerno pratiti u budućnosti. @s_i_l_a_b ••• We are proud and happy that we are getting closer to SILAB's first anniversary. In the year behind us, day after day therapists with international diplomas are helping children with hearing impairment, speech disorder, behavioral disturbances, Down syndrom, autism, ADHD disorder and other psyhomotoric development dysfunctions. Every day, all of them together, work hard to earn a new win. Mateo Kovačić Foundation is honored to help them in this never ending game and will continue to do so in the future. You are making us proud.

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Uz objašnjenje čime se točno bavi zaklada koja nosi ime našeg istaknutog nogometaša, lijepa Izabel je objavila i prikladnu fotografiju. Na njoj ona i suprug poziraju ispred nogometnog gola postavljenog u studiju u društvu dječice kojoj pomažu svojim sredstvima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

always your nr. 1 fan

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Preslatka fotografija kao i nesebična gesta oduševili su gotovo 50 tisuća ljudi koji su svoje divljenje podijelili i u komentarima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🇭🇷

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

'Svaka vam čast', 'Predivni i plemeniti', 'Predivno, hvala vam dragi naši njima je to toliko potrebno', smo su neki od komentara pratitelja.

  • +14
Mateo i Izabel Kovačić na vjenčanju Mateove sestre Jelene Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic