UTORAK OD 11 DO 12.30 SATI

Veliki zajednički Big Brother chat

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 18.12.2008 15:10
  • Objavljeno 18.12.2008 u 12:00
BB-kolaz

BB-kolaz

Izvor: tportal.hr / Autor: -

U utorak, 23. 12. od 11 do 12.30 sati na chatu tportala gostuju Ornela, Krešo, Saša, Marko, Rina, Mrkva i Sabina, među kojima se krije i veliki pobjednik petog Big Brothera

Zajedno su odlučili suočiti se s vašim teškim pitanjima, ogoliti svoje duše pred vama te iznijeti sve preostale tajne. Kako će svi biti zajedno, slobodno ih pitajte o međusobnim odnosima, simpatijama i mržnjama, preispitajte njihove stavove o ostalim stanarima nakon što su imali prilike vidjeti i čuti ono što nisu mogli u kući jer im se događalo iza leđa.

U utorak će nam tako stići Rina i Mrkva, koji su imali tjedan dana da razmisle u kakvim će odnosima biti sada kad su podalje od kamera. Je li njihova ljubav bila samo gluma ili nešto više, saznajte u utorak. Pridružit će im se i Sabina, za koju smo sigurni da je tjedan dana kovala planove kako zasjati na golišavim stranicama nekog od naših časopisa.

Samo nekoliko dana nakon završetka Big Brothera na chat će stići i naši finalisti Ornela, Krešo, Saša i Marko, koji su još uvijek tako blizu, a tako daleko od velike nagrade. Kako su proživljavali posljednje dane u kući? Jesu li složili listu stvari koje bi kupili s milijun kuna? Hoće li i na koji način pokušati naplatiti novostečenu slavu? Kako je biti u hladnoj i kišovitoj Hrvatskoj nakon tri i pol mjeseca izolacije u vječno ljetnom Tajlandu?

Možete također postavljati pitanja i skorom milijunašu ili milijunašici, koji/a će, sigurni smo, biti najsretniji/a u cijelom tom društvu. U svakom slučaju, upravo je u utorak od 11 do 12.30 sati pravo vrijeme da svima izrazite svoje simpatije, da im izrazite želju za druženjem, čestitate na boravku u kući, a možda poneke i pokudite zbog ponašanja u kući. Stoga, vidimo se u utorak na zajedničkom chatu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi