LUCIJA I SAŠA IDU NA SPOJ

Velika pomirba u šouu 'Ljubav je na selu'

25.04.2013 u 14:46

Bionic
Reading

Potraga za srodnom dušom bliži se kraju. Na romantičnom putovanju pružena je zadnja šansa ljubavi. Hoće li ona napokon pokucati na vrata ili će se ušuljati u nečiji tuđi krevet? 'Ljubav je na selu' u petak od 20 sati na RTL Televiziji

U prošloj epizodi 'Ljubav je na selu' gledatelji su saznali koji su se ljubavni parovi zaputili na romantično putovanje, no u novoj epizodi kandidati će zaboraviti tko je s kime stigao. Živahni Matija, koji je došao u društvu prve farmerice Silvije, bacio je oko na Marinu i naljutio svoju pratilju. Naime, nakon burne noći u wellnes centru Matija je završio u krevetu kod Marine, a Marinko, koji je bio Marinin par, spavao je pred vratima njihove sobe.

Razlog cijele novonastale situacije je dogovor između Marine i Matije, no koliko je on uvjerljiv za ostale kandidate? Nakon olujnog jutra i napete situacije za doručkom, parovi su dobili kartice s mjestima za izlete. Tako su Marina i Marinko otišli u posjet pivovari i panoramsku vožnju avionom, TV supružnici Anto i Anita upustili su se u golf avanturu, a Silvija i Matija u posjetu čokolateriji.

Iako su došli odvojeno i u svađi, Lucija se odvažila pozvati Sašu na romantični spoj. No druženje je bilo sve samo ne romantično. U petak od 20 sati gledatelji mogu saznati što se sve događalo na zajedničkom putovanju te kako se kandidati ponašaju izvan svojih ljubavnih farmi.