performans ili istina?

Vedrana Rudan se udala pa pokazala vjenčano prstenje i detaljno opisala udaju: 'Osjećala sam se poput mrtvog leša'

22.06.2021 u 16:50

Bionic
Reading

O vjenčanju 71-godišnjakinje raspisali su se svi, a nakon što je sa javnosti podijelila vijest da se udaje za 16 godina mlađeg partnera književnica, novinarka i blogerica je na svom je blogu objavila da je taj čin navodno obavljen. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija vjenčanog prstenja, a pao je i opis ceremonije

Svoj 'dan iz snova' detaljno je opisala u novoj kolumni. Njezine sljedbenike toliko je zanimalo sve o tome da je stranica pala, a na Facebooku je osvanula duhovita poruka.

'Vedrana sve svoje drage sljedbenike moli za strpljenje. Stranica se teže otvara zbog ogromnog interesa za hrvatsko vjenčanje desetljeća'.

'Pop je došao točno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili jebeni antifašisti koji su nosili vijence na spomenik palim borcima, a limena glazba svirala je Lenjinov marš', opisuje književnica.

'Ljudi moji, dlaka je nedostajala i ja bih bila udu ne dana. Moj novi muž, dok je još bio budući, pročitao je na nekom, vjerojatno perverznom ljevičarskom portalu, da je naš svećenik jebao dječicu. „Moramo naći novog svećenika!“ Ovog smo uvezli, domaći popovi su nas odbili. 'Što', rekla sam, 'jesi normalan? Gdje ćemo naći svećenika koji ne jebe djecu? Nakon svega što sam prošla', piše Rudan. Otkrila je i detalje prve bračne noći. 'Dečki su mu poklonili striptizetu, vratio se k meni u pet ujutro pijan, jedva sam s njega oderala bijele, lanene hlače. Otkrila sam žutu mrlju tamo gdje je bila. Fufa mu je plesala u krilu', obznanila je.

Htjela je da da joj na vjenčanju pjeva Josipa Lisac, no njezin partner joj to nije dopustio. 'Popi*dio je, slušao ju je kako je pjevala himnu na inauguraciji onoga kretena. 'Preko moga mrtvog leša!' Trgnula sam se. Postoji li živi leš? Moj bivši muž takvu glupost nikad ne bi izrekao. On je citirao Dantea. Dok sam ga slušala, osjećala sam se poput mrtvog leša', priznala je. Mnogi misle da je riječ o njezinom performansu, izmišljenoj priči maštovite književnice na koju su svi nasjeli.

Vedrana Rudan je prije koji dan na svom blogu objavila intervju u kojem je među ostalim poručila:

'Nije hrabro rastati se nakon trideset godina, hrabro je živjeti s nekim tolika desetljeća. Ženama nedostaje muške drskosti. Kad pogledate oko sebe vidjet ćete desetine staraca kojima se oko drhtavih nogu motaju sitna djeca dok njihove trideset godina mlađe žene bulje u mobitel i šalju poruke ljubavnicima. Kad se žena u mojim godinama odluči za bijeg onda je to brejkingnjuz. Žalosno! Mislim da bi sve moje vršnjakinje, dakle cure u najboljim godinama, trebale pobjeći od muževa, dok im još ne trebaju ni štake ni pelene, i krenuti s nekim mladim'.

Podsjetimo, poznata spisateljica nedavno je mnoge iznenadila objavom da je njezinom braku s odvjetnikom Ljubišom Drageljevićem došao kraj. U braku su bili 30 godina.

  • +2
Vedrana Rudan Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL