U DOMU SPORTOVA

Vatra najavljuje veliki koncert povodom 20 godina benda

05.06.2018 u 21:37

Bionic
Reading

Na krilima superhita 'Nama se nikud ne žuri' (ft. Massimo) koji je puna dva mjeseca držao prvo mjesto hrtop40 liste najemitiranijih pjesama, Vatra najavljuje veliku obljetnicu: 20 godina benda koju će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom VATRA XX u petak, 5. travnja 2019. godine u Domu sportova.

'Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš 'XX koncert' u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit cemo ‘Vatromet' emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom na tajnoj lokaciji. Pripremili smo jos pregršt iznenađenja za ovaj slavljenički koncert, a na vama je samo da dođete, sa svim ostalim častimo mi!', poručuje uz najavu koncerta Ivan Dečak.

  • +3
Snimanje spota grupe Vatra Izvor: Promo fotografije / Autor: Vatra

I zbilja, kada vidimo koliko je bend do sada u karijeri bio aktivan, nije ni čudo da im je 20 godina tako brzo prošlo. U ova dva desetljeća Vatra je objavila čak 9 albuma, osvojila niz Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada, izbacila hrpu hitova koji su obilježili njihovu karijeru i domaću glazbenu scenu, a veći dio tog vremena provela u kombiju kojim je prešla na stotine tisuća kilometara kako bi stigli na nekoliko tisuća koncerata i drugih nastupa koje su održali do danas. Stoga je i jedini način za bend da i ovaj rođendan proslavi radno, velikim koncertom i objavom desetog albuma u karijeri koji će izaći na sam dan koncerta u Domu sportova!

  • +5
Koncert Vatra Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Sporiš

Ulaznice za VATRA XX koncert kreću u prodaju od danas, 5. lipnja točno 10 mjeseci prije održavanja koncerta, a možete ih kupiti u sustavu Eventima za početak u ograničenoj 'early bird' količini po cijeni od 60 kn, koja će vrijediti do 01. rujna ili do isteka zaliha.

Prvih 200 fanova koji kupe ulaznice, dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni koncert Vatre u 9. mjesecu koji će se održati na, za sada, tajnoj lokaciji u Zagrebu.