BEBA JE NA PUTU

Vanda Winter nam otkrila najljepše uspomene iz prve godine ljubavi

13.12.2016 u 11:56

Bionic
Reading

Vanda Winter proslavila je 12. prosinca prvu godišnjicu braka sa suprugom nogometašem Ivanom Parlovom. Njihova ljubav dobit će potvrdu na proljeće 2017. kad će Vanda roditi njihovo prvo dijete, dječaka. Lijepa 32-godišnja glumica i pjevačica ispričala je za tportal dojmove svoje prve bračne godine

'Imam osjećaj da je zbilja lijepa godina prošla u trenu, a dogodilo se puno toga, od izdržavanja razdvojenosti do zajedničkog boravka u inozemstvu. Međutim, najveći highlight je naravno to što sada čekamo bebu. Prosinac je obično najzaposleniji mjesec u godini pa smo si uzeli dan da budemo zajedno', rekla nam je Vanda.

Lijepa pjevačica i glumica vjenčala se nakon dvije godine veze s nogometašem i profesorom kineziologije Ivanom Parlovom 12. prosinca prošle godine u crkvi svete Katarine u Zagrebu, pred najbližom rodbinom i prijateljima. Tada je zablistala u romantičnoj vjenčanici poznatog modnog dvojca eNVy Room.



'Ivan i ja upoznali smo se slučajno, kad sam se najmanje nadala, kad mi je bilo najljepše jer sam sama. Tad je on naišao. Stvarno nisam tip osobe koja robuje konvencijama. Meni se instinkt za udaju nije uopće pojavio dok nisam upoznala čovjeka s kojim sam poželjela to učiniti', izjavila je ranije za Jutarnji list, dodajući da su za nju brak i djeca prije svega čin ljubavi, a ne potreba da zadovolji društvene norme.

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja sretni par je zajedno uživao na Islandu. Pjevačica i glumica u Reykjavik je doputovala kako bi posjetila supruga koji igra za tamošnji nogometni klub. Ondje su proslavili i njezin 32. rođendan.

#iceland #icelandichorse #nature #beautyintheworld #actresslife #singerslife #redhead #gingerperspective #vandawinter

A photo posted by Vanda Winter (@vandawinter148) on


Na Islandu je Vanda napunila baterije za projekte koji je čekaju u matičnom kazalištu Komedija, a sredinom studenog obznanila je kako će na proljeće postati mama dječaka.