ZIMSKE RADOSTI

Uživanje s najdražima: Hrvatski reprezentativci pokazali kako se zabavljaju u snježnom Madridu

06.02.2018 u 12:44

Bionic
Reading

Snježne pahulje prekrile su ovih dana glavni grad Španjolske, pa su hrvatski nogometaši koji igraju za Real Madrid, Luka Modrić i Mateo Kovačić uživali s najdražima u zimskim radostima

Najbolji veznjak svijeta i zvijezda Real Madrida, Luka Modrić, ovih dana uživa s obitelji u snježnoj idili koja je oduševila Španjolsku i tamošnje stanovnike budući da su ovakvi vremenski uvjeti tamo prava rijetkost.

Zato je putem društvenih mreža nakon dugo vremena podijelio djelić svoje privatnosti.

'Rijetki vremenski uvjeti u Madridu', napisao je Luka ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom Vanjom i sinom Ivanom i kćerkicom Emom.

Kovačići i Modrići Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot, Instagram

U nizu ostalih fotografija pokazao je koliko je snijega napadalo, te kako su u dvorištu njegove luksuzne vile napravili snjegovića. Svi četvero odjenuli su topla zimska odijela, dok se Vanja, koja je nedavno rodila treće dijete, djevojčicu Sofiju, utoplila raskošnim krznom.

Istovremeno i njegov suigrač Mateo Kovačić pokazao je koliko su ga razveselile pahulje, pa je sa suprugom Izabel Kovačić otišao u prirodu.

Lijepa Izabel koja je u svibnju prošle godina izrekla sudbonosno 'da' našem mladom nogometašu, kao i uvijek i za ovu je prigodu bila pomno dotjerana.

Nosila je Gucci zelenu kapu iz zadnje kolekcije ovog luksuznog brenda te sjajne naočale trenutno najpopularnijeg modela za kojim su poludjele sve trendseterice.

Izabela Andrijanić vjenčanica Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL