POPULARNI SHOW

Uzbudljivo polufinale: 'Zvijezde pjevaju' napustili su Ivan Pažanin i Zsa Zsa

29.04.2023 u 20:34

Bionic
Reading

I u večerašnjoj emisiji 'Zvijezde pjevaju' nije nedostajalo uzbuđenja, a za prolazak u finale natjecali su se četiri para. Nakon duela Lovro i Vjeko bili su na prvom mjestu, a Ivan i Zsa Zsa na zadnjem te su naš poznati chef i plavokosa glazbenica na kraju napustili daljnje natjecanje

Nije bilo nimalo lako večaras u polufinalu 'Zvijezde pjevaju' gdje su se natjecala četiri para.

Natjecatelji su u šestoj emisiji pjevali različite žanrove, a za dodatni bod borili su se i u duelima.

  • +6
Zvijezde pjevaju, 6. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT/Dario Njavro

Večerašnji natjecateljski pjevački parovi bili su: glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović te glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

Kao i do sad izvedbe ocjenjuje žiri u sastavu: Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, a glasati mogu i gledatelji.

Prve su nastupile Lucija i Ivanka koje su uspjele dignuti sve na noge i rasplesati s pjesmom 'Yes, Sir, I Can Boogie', a nakon njih pjevali su Davora i Gina pjesmu 'Ljubav' Sergeja Ćetkovića.

Nakon njih nastupili su Ivan i Zsa Zsa s poznatom pjesmom Novog vala, 'Neprilagođen' (J. Stublić). Danijela je rekla da se predivno razvija iz emisije u emisiju.

'Čestitam na hrabrosti i odličan odabir pjesme, dodala je. Za svoj nastup Ivan i Zsa Zsa su osvojili 18 bodova.

Poznatu hip hop pjesmu Dječaka Lovrinac (A. Vujević) izvodili su Lovro i Vjeko. Battifiaca je naglasio da je teško skakati iz žanra u žanr te da su bili fenomenalni. Marko je rekao da je Lovri rap dobro leži jer se snalazi u tome zbog toga što se bavi glumom.

Za svoj nastup su Lovro i Vjeko osvojili i 28 bodova.

U drugom nastupu pop pjesmu legendarnog Miše Kovača Ti si pjesma moje duše (T. Seals / E. Sester - B. Zlatanović / I. Kasumović) izvele su Lucija i Ivanka. Lucija i Ivanka su osvojile 27 boda.

Drugi nastup: Davor Jurkotić i Gina Damjanović Va Opatije

Davor i Gina kao drugu pjesmu otpjevale su šansonu Va Opatije (D. Načinović). Battifiaca je rekao da skida kapu na odabiru pjesme. Dodao je da je baš dobro i vrckavo otpjevao, kako ustvari spada.

Za svoj drugi nastup su Davor i Gina osvojili 27 boda.

Za drugi nastup Ivan i Zsa Zsa otpjevali su hip hop pjesmu No sikiriki (L. Tralić - E. Osmić). Battifiaca je rekao da su imali fenomenalnu energiju.

'Ja moram biti iskren da nemam blage veze koliko si ti točnih riječi pogodio', rekao je

Za svoj drugi nastup su Ivan i Zsa Zsa osvojili 22 boda.

I u drugom nastupu, Lovro i Vjeko nisu razočarali. Izveli su dobro poznatu pjesmu Novog vala Mačka (Z. Opačić - M. Tešević). Danijela je poručila da ga voli vidjeti u ovom izdanju, a sama izvedba je kaže bila iznenađenje.

Battifiaca je rekao da ga više niti jedan žanr ne može iznenaditi te je dodao da Lovro jako dobro pjeva da može biti mentor. Za svoj drugi nastup su Lovro i Vjeko osvojili 28 boda.

U prvom duelu s pjesmom Pet (M. Buljan - Fayo) borila su se dva para: Davor i Gina te Ivan i Zsa Zsa.

Drugi duel izveli su Lovro i Vjeko te dvije dame Lucija i Ivanka, a pjevali su pjesmu Nek ti bude kao meni (N. Badrić).

Na kraju su pobjednici u prvom duelu Gina i Davor, a u drugom duelu Lovro i Vjeko. Iz showa su ispali Ivan Pažanin i Zsa Zsa.