NOVE LJUBAVI

Uskoro nova sezona šoua 'Ljubav je na selu'!

12.06.2012 u 14:15

Bionic
Reading

Mnogobrojne prijave ponovno su upregnule produkcijski tim popularne dokumentarne sapunice RTL Televizije 'Ljubav je na selu'. Farmerice i farmeri uskoro kreću u potragu za ljubavlju svog života!

Nakon tri sezone, dva braka, dvoje djece, zaruka i prosječnih 800.000 gledatelja, Marijana Batinić je ponovno navukla svoje gumene čizmice i spremna je pokoriti se zakonima sela.

Na njezinoj karti ovog puta će se naći sela Dalmacije, Istre, Međimurja i Zagorja, Slavonije i Banije. Domaćini i domaćice osebujnih karaktera ugostit će Marijanu u svojoj kući i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu. Snimanje sezone započelo je u pitomoj Istri i općini Sveti Petar u Šumi.

Za razliku od prijašnjih sezona, kada su farmeri tražili srodne duše, po prvi puta u potragu kreću i farmerice! Uvjerena sam da će nova sezona biti ogroman uspjeh. Dnevno dobijem na stotine upita kada kreće nova sezona i kakvi su kandidati. Gledatelji se nisu zasitili emisije 'Ljubav je na selu', a nove romanse očekuju s nestrpljenjem. 'Svaka sezona nosi nova lica koja nisu manje zanimljiva od prošlogodišnjih', otkrila nam je Marijana koja već ima svoje favorite za koje je uvjerena da će ući u top pet, no svoje oduševljenje protagonisticama nije mogla sakriti: 'Uvjerena sam da će dobiti jako puno pisama!'

RTL Televizija će uskoro otkriti koji su kandidati i kandidatkinje nove sezone 'Ljubav je na selu' jer je selo ponovno spremno za romansu!