NJEZINA MLAĐA VERZIJA

Upoznajte Luciju Hawley, nećakinju slavne Nicole Kidman koja uskoro kreće njezinim stopama

22.10.2019 u 06:29

Bionic
Reading

Uz majku slavnu novinarku, a tetu megapopularnu glumicu, 21-godišnja Lucia Hawley ima sve predispozicije da uskoro postane poznato ime u svijetu filma i glamura. Zbog svoje ljepote i fizičke sličnosti holivudskoj ikoni, mnogima je zapela za oko

Njezino ime je Lucia Hawley, ima 21 godinu i studira novinarstvo. No želja joj je jednoga dana postati cijenjena glumica, baš poput njezine tete Nicole Kidman.

Osim želje da se ostvari kao glumica, mlada Australka fizički je vrlo slična svojoj slavnoj teti. Zbog toga je trenutno tema broj jedan u mnogim svjetskim magazinima ljepote.

Slatka Lucia je kći utjecajne novinarke Antonie Kidman, sestre slavne glumice Nicole. Uz dva sina, Antonia je najstariju kćer Luciju dobila u braku s Angusom Hawleyjem, koji je 2015. preminuo od infarkta.

Antonia Kidman svoju je novinarsku karijeru započela na televiziji Nine Network, da bi kasnije pokazala svoje znanje na NBC-ju, a okušala se i kao spisateljica pa ima dvije knjige o roditeljstvu.

Lucia Hawley Izvor: Profimedia / Autor: BRVO / Backgrid Australia / Profimedia

Njezina lijepa kći Lucia krenula je prvotno njezinim stopama, na fakultetu je bila odlična studentica, ali kako su godine odmicale, sve je više shvaćala da je gluma ono čime se želi baviti. Veliki utjecaj u tome imala je, naravno, njezina poznata teta, s kojom Lucia ima sjajan odnos.

'Lucia naprosto obožava Nicole i želi krenuti njezinim stopama. Nicole joj je uzor u mnogo toga, ne samo u glumi - od nje je naslijedila i smisao za modu', kažu upućeni.

I zaista, kada se pogledaju fotografije ambiciozne Lucije, vidi se u kome traži modnu inspiraciju. Bajkovitu čipkastu kreaciju odjenula je jednom prilikom na crvenom tepihu, kada je stala uz bok svojoj teti.

Vitka je i visoka, baš poput Kidman, a neodoljiva sličnost vidi se i u licu te frizuri i boji kose.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌹🌹

Objavu dijeli Lucia Hawley (@luchhawley)

Ne sumnjamo da će se uskoro naći na popisu nekih od novih filmova ili serija, a možda joj baš slavna teta da priliku u nekom od svojih budućih projekata.