'DAME, ŽELIM NASLJEDNIKA'

Upoznajte kandidate novog izdanja 'Ljubavi na selu'!

18.07.2014 u 15:06

  • +6

Ljubav je na selu

Izvor: tportal.hr / Autor: RTL

Bionic
Reading

Ljubav se peti put vraća na selo. U nedjelju 20. srpnja od 21 sat voditeljica Marijana Batinić krenut će na put po Hrvatskoj te će gledateljima predstaviti nove kandidate ove popularne RTL-ove dokumentarne sapunice koji su u potrazi za srodnim dušama

Nakon četiri sezone, tri braka, dvoje djece, zaruka i prosječnih 800.000 gledatelja Marijana Batinić je ponovno navukla svoje gumene čizmice i spremna je pokoriti se zakonima sela. Na njezinoj 'ljubavnoj' karti ovog puta će se naći mjesta od najistočnije točke Hrvatske, u Habjanovcima, do najjužnije točke na Braču. Domaćini i domaćice osebujnih karaktera ugostit će Marijanu u svojim kućama i otkriti joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu ili se barem dobro zabavio.

I ove godine gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi predstavit će se desetero kandidata, nakon čega će gledatelji i gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i pronašli svoju srodnu dušu.

Iako nije željela otkriti svojeg favorita, Marijana Batinić je oduševljena ovogodišnjim farmerima i farmericama. 'Ova sezona će biti još bolja od prošle i jedva čekam da krene! Kandidati su uistinu osebujni i bit će ih zabavno pratiti u njihovoj potrazi za srodnom dušom', otkrila je šarmantna voditeljica.


Kuhar Danijel Tot dolazi iz Gračaca i ima 28 godina. Njegov moto je: 'Kad sam zaljubljen, nisam svoj!' Njegova sugrađanka, frizerka Dragana Vojnović ima 20 godina i poručuje: 'Lako će me osvojiti netko duhovit.'

52-godišnji autoelektričar Ivica Stapić iz mjesta Habjanovci u ovaj show ulazi s motom: 'Život je ljepši u dvoje.'

'Do sada nisam imao sreće u ljubavi', kaže trgovac Matija Ričko, 24-godišnji kandidat iz Strmca pokraj Samobora. Ante Dogan pak kaže: 'Za dobru djevojku učinio bih sve', a dolazi iz Imotskog i ima 25 godina.

Elektromehaničar Marko Šatović ima 33 godine, a dolazi iz Sisačko-moslavačke županije, iz mjesta Topolovec. 'Za sreću su potrebni dobro vino, pjesma i žene', smatra ovaj kandidat.

Danko Bezmalinović ima 57 godina, zidar je i dolazi s Brača. On poručuje: 'Drage dame, ja želim nasljednika.' Apsolventica Marjana Tikel kaže kako 'samo prava ljubav dolazi u obzir'! Ima 28 godina i dolazi iz Istre, iz mjesta Špinovci.

Automehaničar Nenad Alinjak ima 43 godine, a dolazi iz Voloderea. Njegova je poruka: 'Tražim ženu koja ima iste životne ciljeve kao i ja.'  Renato Radić poručuje: 'Spreman sam na drugi brak!' Ima 44 godine i dolazi iz Vrgorca.

Sve one kojima nedostaje ljubavi ili barem avanture te im se svidi netko od desetero kandidata RTL poziva da napišu pismo na adresu e-pošte ljubavjenaselu@rtl.hr ili ga pošalju na adresu Ljubav je na selu, P.P. 25, 10040 Zagreb.