PIŠI, PIŠI MI

Upoznajete farmericu koja traži ljubav

09.07.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Među silnim farmerima ovogodišnje sezone 'Ljubav je na selu' ljubav traži i jedna farmerica. Silvija Vidović uvjerena je da će u ovoj sezoni naći ljubav

Ukoliko još uvijek tražite ljubav svog života, a u jednom od naših kandidata prepoznali ste srodnu dušu, odvažite se i napišite pismo u kojem uz ime svog odabranika možete navesti i razloge zašto mislite da ste baš vi idealan kandidat. Pismo pošaljite na adresu 'LJUBAV JE NA SELU' p.p. 55 10020, NOVI ZAGREB, HRVATSKA ili pošaljite tekstualnu poruku na 66107 (LJUBAV + IME KANDIDATA I TEKST PORUKE)

MARINO VUKOVIĆ, 26 (VRGORAC)
Marino Vuković je 26-godišnji farmer iz Vrgorca koji se bavi uzgojem bresaka, krumpira, krastavaca i rajčica. Dok se ostatak obitelji bavi turizmom, Marino svu zemlju obrađuje sam, a povrće i voće koje uzgoji, prodaje na svom štandu u Makarskoj. Osim povrća, obrađuje i tisuće trsova vinove loze, te proizvodi i vino. Simpatični Marino živi pod motom 'da cure vole pločice, spavale bi u kupaoni'.

SAŠA KUNJEK, 30 (BRDO CIRKVENSKO)
Saša je obrtnik i poljoprivrednik iz Brda Cirkvenskog u blizini Križevaca. Bavi se voćarstvom i ponosan je na svoj voćnjak s trešnjama, jabukama i šljivama, a uzgaja i životinje i obrađuje vrt. Ipak, Saša u svemu tome ima veliku pomoć svoja tri prekrasna sina. Kao samohrani otac, svoj život posvetio je sinovima i oni su uključeni u sve što radi. Tako su zajedno odlučili prijaviti se i u emisiju i nadaju se da će pronaći idealnu ženu i majku.

GORAN ŠKRLJAC, 31 (GRABERJE)
Simpatični Goran Škrljac bavi se stočarstvom i proizvodnjom raznih vrsta sireva. Osim uzgoja krava, zajedno s obitelji obrađuje zemlju i brine za svoje veliko imanje. Goran dosad nije imao sreće sa ženama, no, kao vrijedni farmer i vrsni kuhar banijskih delicija, svojoj će odabranici imati što za ponuditi.

ANTO POLUTA, 43 (DRAČE)
Šarmantni galeb s Pelješca bavi se ugostiteljstvom i proizvodnjom autohtonih vrsta vina i maslinovog ulja. Na idiličnom poluotoku poznatom po uzgoju magaraca, Anto svakodnevno na stol stavlja autohtone delicije i morske plodove koje sam izroni. Osim što odlično kuha, srca žena pokušat će osvojiti i gitarom i klapskim pjesmama.

MARIO ČMAREC, 35 (JOSIPOVO)
Plahi i pomalo sramežljivi Podravac Mario živi s roditeljima, ali traži šeficu u kući. Za ljubav je spreman učiniti sve, a s obzirom da planira proširiti poljoprivrednu proizvodnju, volio bi pronaći djevojku koja voli raditi na selu i ne boji se seoskog života. Usred nepregledne ravnice, Mario uzgaja kamilicu i duhan, no začudo – ne puši!

SAŠA DOMITROVIĆ, 31 (ŠANDROVAC)
Na idiličnim obroncima Bilogore vrijedni farmer Saša Domitrović uzgaja ovce. U obavljanju svakodnevnih poljoprivrednih poslova najveća mu je pomoć njegov vjerni pas Bunđi, no Bunđi će svoje mjesto na traktoru rado ustupiti Sašinoj odabranici. Osim što se bavi ovčarstvom, Saša pokreće i seoski turizam, a traži muzikalnu farmericu uz koju će pobijediti svoju sramežljivost.

MARINKO BANOVAC, 26 (BANOVCI)
U srcu prelijepe Istre, Svetom Petru u Šumi, Marinko se bavi poljoprivredom i vinarstvom, a proizvodi i vlastito pivo! Marijana ga je opisala kao 'predivni požar' zbog pozitive i veselja kojim zrači, a slobodno vrijeme provodi na svom motoru ili u barci. Od oca je naslijedio građevinsku tvrtku koju vodi s bratom, no simpatični Marinko većinu vremena provodi u vinogradu i u proizvodnji piva.

SILVIJA VIDOVIĆ, 27 (ŠENKOVEC)

Prekrasna, odlučna i temperamentna Silvija Vidović odlučila je biti prva farmerica u emisiji 'Ljubav je na selu'. U idiličnom Šenkovcu nedaleko od Čakovca Silvija se bavi uzgojem krava muzara i upravo završava studij ekološke poljoprivrede. Traži jakog, marljivog muškarca koji će biti glava u kući, a najvažniji preduvjet za muškarca na njenoj farmi svakako je – da ima preko sto kila!

ZVONIMIR KUNDIJA, 47 (BUDISLAVEC)
Zvonimir Kundija iz Budislavca pored Varaždina bavi se uzgojem povrća i cvijeća. Razvedeni otac dvoje odrasle djece, Marijani je otkrio da su mu strast automobili, glazba i žene, a traži pravu temperamentnu damu koja može prihvatiti život na selu. Vrijedni farmer svira sintesajzer i obožava pjevati u svom malom glazbenom studiju.

MARKO MATOZAN, 45 (OTOK)
Marko Matozan kojeg, zapravo, svi zovu Damir, Dalmatinac je iz slavonskog mjesta Otoka, i to iz Dalmatinske ulice, takozvane Ulice neženja! Naime, samo u Markovoj maloj ulici živi devet neženja pred kojima je Marijana jedva sačuvala živu glavu. Ovaj bećar zavodnik Marijani je otkrio se konačno odlučio skrasiti pored one prave. Ima prekrasan salaš na kojem drži svinje i kokoši, a uz pomoć braće obrađuje obiteljsko imanje. Marko (Damir) ima veliku želju pronaći ženu s kojom će provesti ostatak života.