MORA KRENUTI DALJE

Unatoč teškom razvodu i ljubavnim jadima, Mary Kate Olsen pronašla je razlog za slavlje

17.06.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Glumica i dizajnerica koja se proslavila svojim angažmanom kao dijete u seriji 'Puna kuća' nedavno je ostala bez krova nad glavom, nakon što ju je dugogodišnji suprug Oliver Sarkozy izbacio iz stana u New Yorku. Detalji njihova mučnog razvoda još uvijek nisu poznati javnosti, a dok čeka da i službeno postane slobodna, Mary Kate Olsen ne pada u depresiju, okužila se najmilijima i pronašla razlog za slavlje

Proteklih nekoliko tjedana za Mary Kate Olsen nisu bili ni malo laki. Predala je papire za razvod braka od supruga Olivera Sarkozyja s kojim je provela pet godina. No, situacija s koronavirusom odužila je njezino pravno razilaženje sa suprugom.

Nakon odluke o razvodu, francuski bankar izbacio je poznatu holivudsku slatkicu iz zajedničkog iznajmljenog doma. Nakon toga je slavna glumica i dizajnerica novi privremeni dom potražila daleko od gradske vreve.

Otišla je u unajmljenu kuću u Hamptons gdje namjerava provesti ljeto i gdje je sada u društvu svoje sestre blizanke Ashley proslavila 34. rođendan. Na zabavi u ljetnoj oazi skupili su se najbliži prijatelji i obitelj, a Mary Kate je nakratko pokušala zaboraviti sve ljubavne probleme kroz koje prolazi.

  • +4
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Us Weekly piše kako njezin uskoro bivši suprug za to vrijeme boravi u stanu u Bridgehamptonu u okolici New Yorka, koji pak dijeli s bivšom suprugom Charlotte Bernard. Na istoj adresi su i njihove dvije kćeri, 18-godišnja Julien i 16-godišnja Margot.

Kao glavni razlog razvoda ovog do sada naizgled skladnog para navode se različiti interesi.

'Ona je bila fokusirana na posao, dok je on, poput mnogih Francuza, htio da joj obitelj bude na prvom mjestu. Nije znao da ne može kontrolirati djevojku koja je svoje milijune zarađivala od malih nogu', otkrio je nedavno upućeni izvor.