NOVI DEČKO

Ulovljeni na djelu: Kendall Jenner ljubi NBA zvijezdu Bena Simmonsa

30.05.2018 u 17:02

Bionic
Reading

Nakon prekida veze s NBA zvijezdom Blakeom Griffinom, manekenka Kendall Jenner bacila je oko na još jednog košarkaša. Prema pisanju portala Page Six slavna ljepotica viđa se sa suigračem Darija Šarića, Benom Simmonsom

Polusestra poznatije Kim Kardashian, manekenka i reality zvijeza Kendall Jenner, ponovno ljubi, a prema pisanju američkih medija riječ je NBA košarkašu Benu Simmonsu, koji igra za Philadelphia 76erse. Portal Page Six doznao je kako je slavni par zajedno tek 'nekoliko tjedana'.

Nepoznati izor ispričao je za američki portal kako je par zajedno viđen na ručku u Hotelu Beverly Hills, dok je drugi izvor otkrio kako su 22-godišnja manekenka i godinu dana mlađi košarkaš zajedno viđeni prošlog tjedna na Manhattanu gdje su s grupom prijatelja uživali u jednom poznatom njujorškom restoranu.

'Sigurnosne mjere bile su pojačane kako bi Kendall i Ben mogli neometano uživati u večeri. Cijelu su se večer smijali u društvu prijatelja', izjavio je nepoznati izvor koji je svjedočio njihovom zajedničkom druženju.

Slavna ljepotica, koja je zahvaljujući zaradi od 22 milijuna dolara u 2017. godini svrgnula s trona i Gisele Bundchen, do nedavno je bila u vezi s NBA zvijezdom Blakeom Griffinom koji trenutno igra za Detroit Pistonse. Iako se mnogo u medijima pisalo o njihovoj burnoj vezi, nagađanja o konačnom prekidu potvrđena su tijekom festivala Coachella, gdje su se Kendall i Blake cijelo vrijeme izbjegavali.

  • +6
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se kako je slavna Victorijina anđelica odlučila krenuti dalje, upecavši 208 centimetara visokog Simmonsa. Za razliku od svojih sestara, Kendall je sve svoje dosadašnje dečke držala podalje od javnosti te je vješto izbjegavala odgovarati na ljubavna pitanja.

Prije Simmonsa i Griffina, povezivali su je reperom ASAP Rockyjem, kao i s pjevačima Justinom Bieberom te Harryjem Stylesom.