U DOBROM RASPOLOŽENJU

Ne skidaju osmijeh s lica: Princ Harry i Meghan uživaju u Santa Barbari

02.07.2023 u 22:49

  • +9

Princ Harry i Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: @KarlLarsenPhotography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Iako se u posljednje vrijeme spekuliralo kako su princ Harry i Meghan Markle zabrinuti zbog budućnosti zbog niza otkazivanja poslovnih suradnji, čini se da ih to nije nimalo pogodilo

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa uživaju punim plućima u Santa Barbari.

Slavni je par uočen prilikom izlaska iz jednog elitnog restorana, a oboje su bili odlično raspoloženi.

Uvijek sjajno odjevena, Meghan koja je za tu prigodu iskombinirala smeđe kratke hlačice od lana u kombinaciji s bijelom košuljom i elegantnim ravnim natikačama, nije skidala osmijeh s lica dok je princ Harry pak bio ležerno odjeven u polo majici i trapericama.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CB / CB / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bivša zvijezda serije Suits kao i obično svoju je trendi modnu kombinaciju zaokružila pomno odabranim modnim detaljima: chic bijelim šeširom i narukvicama.

Britanski mediji pišu kako je ovo prvo pojavljivanje para nakon što su predali ključeve Frogmorea.

Naime, princ Harry i njegova supruga ispraznili su svoj bivši dom Frogmore cottage na imanju Windsor, koji su koristili prilikom posjeta Velikoj Britaniji, potvrđeno je ranije ovoga tjedna iz Buckinghamske palače.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni su prošlog ožujka da isprazne kuću, nakon objavljivanja 'Rezerve', biografije princa Harryja objavljene u siječnju.

Osim toga, kako se već ranije pisalo, Meghan neće dobiti ni novu sezonu svog podcasta Archetypes, a navodno je pod velikim upitnikom i suradnja s Netflixom.

Podcast na Spotifyju je tako doživio niz kritika, a pojavile su se i sumnje kako supruga princa Harryja navodno uopće nije snimala većinu svojih intervjua te da su to umjesto nje odradili producenti.