POTVRĐENO MEDIJIMA

U 74. godini preminula Ivana Trump, prva supruga bivšeg američkog predsjednika

14.07.2022 u 22:31

Bionic
Reading

Prva supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa preminula je u 74. godini, za medije je službenom izjavom potvrdila njezina obitelj

'Naša majka bila je nevjerojatna žena, poslovna sila, sportašica, ljepotica, ali i brižna majka i prijateljica. Ivana Trump bila je borac. Pobjegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Naučila je svoju djecu odvažnosti i čvrstini, suosjećanju i odlučnosti. Jako će nedostajati njezinoj majci, njezinoj troje djece i desetero unučadi ', navodi se u službenoj izjavi članova obitelji Trump.

Ivana je preminula u svom domu na Upper East Sideu u New Yorku od posljedica srčanog zastoja, a o njezinoj smrti oglasio se i bivši suprug na vlastitoj društvenoj mreži, Truth Socialu.

  • +8
Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Mark Reinstein/MPI / Capital pictures / Profimedia

'Bila je divna, lijepa i nevjerojatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život. Njen ponos i dika bilo je njezino troje djece, Donald Jr., Ivanka i Eric. Bila je jako ponosna na njih, kao što smo svi mi bili tako ponosni na nju. Počivaj u miru Ivana!', napisao je bivši američki predsjednik.

Odrasla u Čehoslovačkoj, za Donalda Trumpa udala se 1977. godine, a brak im je potrajao do 1992. godine kada su se razveli. S prvom suprugom Donald je imao troje djece - Donalda mlađeg, Ivanku i Erica.