U INTERVJUU ZA VOGUE

Trebale su joj četiri godine: Angelina Jolie napokon priznala pravi razlog zbog kojeg se razvela od Brada Pitta

19.06.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Tog rujna 2016. javnost je, blago rečeno, ostalo šokirana kada su medije diljem svijeta preplavili natpisi kako se Angelina Jolie i Brad Pitt rastaju. Sve do tada, jedan od najljepših holivudskih parova činio se da nema nikakvih problema u svom odnosu. Iako je pune četiri godine šutila o toj temi, glumica je sada napokon razjasnila neke stvari

45-godišnja holivudska glumica i jedna od najljepših žena svijeta, Angelina Jolie odlučila je u intervjuu kojeg je dala za magazin Vogue progovoriti i o svom razvodu od holivudskog zavodnika Brada Pitta. Kako tvrdi, u svemu je gledala samo dobrobit njihovo šestero djece.

'Rastala sam se zbog dobrobiti svoje obitelji. Bila je to prava odluka, a ja se nastavljam fokusirati na njih. Neki su odlučili iskoristiti moju šutnju, a djeca vide i čitaju laži koje se pišu o njima u medijima. No, trudim se stalno ih podsjećati da samo oni znaju koja je prava istina', priznala je Angelina Jolie i svoju djecu opisala kao 'šestero vrlo hrabrih i snažnih mladih ljudi'.

Prije negoli je prije 12 godina rodila i svoju biološku kćer Shiloh, a potom godinu kasnije i blizance Knoxa i Vivienne, Angelina Jolie je naučila sve o majčinstvu kroz posvajanje troje starije djece - Maddoxa (18), Paxa (16) i Zahare (15). Kako je rekla, riječi 'posvajanje' i 'siroče' u njihovom domu imaju sasvim drugačije značenje i pozitivne su riječi.

'Sa svojom posvojenom djecom ne mogu pričati o trudnoći, no zato mogu pričati o detaljima i ljubavi i svemu što smo prošli zajedno. Možemo pričati o cijelom to putovanju da ih pronađem i kako je bilo pogledati im po prvi puta u oči.'