NOVI HIT

Tony Cetinski u društvu baletnih prvaka HNK zaplesao 'Kao u snu'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 11.04.2018 09:51
  • Objavljeno 26.02.2018 u 16:13
Toni Cetinski

Toni Cetinski

Izvor: Promo fotografije / Autor: DARPRO

Tonyjev aktualni hit 'Kao u snu', na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od dvadeset pet godina

Nova skladba 'Kao u snu', u samo tri tjedna emitiranja, osvojila je srca svih, publika ju je zavoljela na prvu, u vrhu je nacionalne liste HR top 40, a Tony je sada kao zahvalu svima snimio i poseban videospot.

'Divno je kad imaš toliko ljudi, koji također vjeruju u tvoje snove i da je sve moguće. Hvala autoru pjesme Amilu Loji i autoru spota Dariu Lepoglavcu sa cijelom ekipom. Posebno hvala članovima gudačkog dijela zagrebačke filharmonije, kao i baletnim prvacima HNK.', istaknuo je Tony.

  • +15
  • +12

Tony Cetinski sinoć proslavio Dan žena u zagrebačkoj Areni

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sara Dombre

Novi videospot sniman je na dvije lokacije, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonyja sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu, a imamo prilike vidjeti na djelu baletne prvake Tomislava Petranovića i Ivu Vitić Gameiro.

Kao i u slučaju prethodnih 'Od trnja do zvijezda' i 'Laku noć', i ovim spotom, Tony je nastavio suradnju sa Dariom Lepoglavcem, koji potpisuje scenarij i režiju, a kako izgleda 'Kao u snu' pogledajte u nastavku.

Tony Cetinski - Kao u snu (OFFICIAL 4K VIDEO) 2018

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Cijelom ovom pričom Tony pokazuje, kako mu ne nedostaje motiva za nove uspjehe. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonyja Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.