OSVOJENI SUPER BOWL

Tom Brady u suzama: pobjedu posvetio teško bolesnoj majci

06.02.2017 u 17:08

Bionic
Reading

Nakon što je osvojio peti Super Bowl, dodavač New England Patriotsa, Tom Brady, kroz suze se zahvalio svima i pobjedu posvetio svojoj majci Galynn koja se već 18 mjeseci bori s teškom bolesti. Upravo zbog toga, Galynn nije bila prisutna niti na jednoj utakmici svog sina prošle godine, no sportski spektakl nije željela propustiti

'Ova pobjeda je za moju mamu!', rekao je dodavač New England Patriotsa, Tom Brady, osvojivši peti Super Bowl, čime je postao najuspješniji u povijesti NFL-a te je proglašen najboljim igračem utakmice. Suprug slavne brazilske manekenke Gisele Bundchen to je izjavio prepun emocija, što zbog nove pobjede, što zbog posvete majci - Galynn Brady, koja se posljednjih 18 mjeseci bori sa zloćudnom bolesti, a zbog koje nije bila u mogućnosti odgledati niti jednu utakmicu uživo. Sve do ove nedjelje, kada je bila jedna od najglasnijih navijača, zajedno s Bradyjevom suprugom Gisele.

Sandwich kiss for Mom at Picture Day!!! Go Pats!!!!

A photo posted by Tom Brady (@tombrady) on

Pobjedu je Tom Brady posvetio teško bolesnoj majci

We are ready! Let's go @tombrady !! Let's go Pats!!! ✨?✨??

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Sve žene iz obitelji Brady nosile su jednake majice

'Bilo je zaista divno. Tom zaista uvijek daje sto posto sebe u svaku utakmicu, no ova... Čuo sam ga kada je rekao: 'Ovu ću pobjediti za mamu!' Rekao sam svojim kćerima i unukama - ovakvu utakmicu više nikada nećete doživjeti. I za pedeset godina, svi će pričati upravo o ovoj', rekao je za medije otac glavne zvijezde, Tom Brady stariji. Medijima su se ubrzo proširile dirljive obiteljske fotografije. Na pobjedi mu je prva čestitala supruga Gisele, kći Vivian i sin Benjamin, a potom je ubrzao do svoje majke i čvrsto ju zagrlio. Galynn nikako nije željela propustiti ovu povijesnu utakmicu i unatoč bolesti, pojavila se na stadionu visoko podignute glave. Zbog kemoterapija i zračenja, ostala je bez kose, stoga je na glavu stavila maramu i odjenula majicu kakvu su nosile sve žene iz obitelji Brady, a na kojima je pisalo 'Brady's Ladies'.

My everything

A photo posted by Tom Brady (@tombrady) on

'Moje sve', napisao je ispod fotografije svoje male obitelji Tom Brady

It takes a team. And so much love. #NeverStopBelieving

A photo posted by Tom Brady (@tombrady) on