SVIJET SLAVNIH

Tko se sve posvađao odmah na početku 2017.

31.01.2017 u 18:49

Bionic
Reading

Godina je počela u svadljivom tonu – barem u svijetu slavnih

Meryl Streep protiv Donalda Trumpa

Tijekom primanja nagrade Cecil B. DeMille na Zlatnim globusima, legendarna glumica Meryl Streep osvrnula se na Donalda Trumpa i njegov ružni komentar u vezi invaliditeta jednog novinara. Donald Trump kasnije je izjavio kako je Meryl Streep najprecijenjenija glumica u Hollywoodu, a svoje ismijavanje novinara Sergea Kovaleskija koji boluje od genetske bolesti zglobova pokušao je obraniti objašnjenjem kako je komentirao njegovo ulizivanje, a ne posljedice bolesti.

Ewan McGregor protiv Piersa Morgana

Glumac Ewan McGregor odbio se pojaviti na emisiji koju vodi Piers Morgan nakon što je saznao da je voitelj 'Dobro jutro, Britanija' napao Ženski marš koji se dogodio 21. siječnja, 2017. Morgan mu je odgovorio putem društvenih mreža.

'Svima onima koji su glasali za Trumpa ili Brexit – gadite se ljubitelju pedofila i hipokritu Ewanu McGregoru, pa zašto biste ikad ponovo htjeli vidjeti njegove filmove. Dodao je kako je McGregor neprofesionalan zbog svog otkazivanja nastupa u emisiji, te ga pozvao na sučeljavanje pred kamerama.

Azealia Banks protiv Rihanne

Azaleia Banks na Rihannu se obrušila nakon što je slavna pjevačica komentirala Trumpovu zabranu ulaska doseljenika u SAD. Azaleia poručila je Rihanni kako nije Amerikanka, pa nema pravo glasa, te podržala Trumpa. Azaleia Banks kasnije je dodala još neke ružne komentare kako je Rihanna odrasla u prljavom dvorištu, te da spava s bilo kim tko će joj napisati pjesmu ili prodati drogu.

Charlie Sheen protiv Rihanne

Tijekom intervjua na 'Watch What Happens Live' ('Pogledajte što se događa uživo') glumac je Rihannu nazvao kurvom kad je trebao odgovoriti je li razriješio svoju svađu s njom. Svađa je počela još 2014. godine kad se Rihanna odbila naći s tadašnjom Charlijevom zaručnicom Brett Rossi. No, nakon gostovanja u emisiji, Charlie se putem društvenih mreža ispričao i pozvao Rihannu na piće.

Mariah Carey protiv tvrtke Dick Clark Productions

Gotovo da nema potrebe objašnjavati zašto je Mariah Carey ljuta na tvrtku Dick Clark Productions koja je bila zadužena za njen novogodišnji nastup. Pjevačica je djelatnike te tvrtke optužila za namjernu sabotažu, što je tvrtka ubrzo javno opovrgnula.

YouTube Autor: YouTube